Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Kaiš - steznik za dizanje tegova

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
291102
Kaiš steznik za teretanu dizanje tegova Kožni kaiš za leđa.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:1.699 RSD
 • Opis

  Kaiš steznik za teretanu dizanje tegova

  Kožni kaiš za leđa. Stvara odličnu potporu za leđa prilikom dizanja tegova velike težine.
  Namenjen za čuvanje mišićne strukture stomaka. Napravljen je od kvalitetnog materijala.
  Vredan deo opreme koji asistira kod izvođenja čučnjeva i vežbi za leđa. Njegova je funkcjia dvojaka: podupire kičmeni stub čuvajući ga od povreda i sprečava pucanje trbušne maramice (bruh) pri radu sa velikim težinama.

  Pojas za teretanu:

  Kaiš pojas za teretanu je nezaobilazni rekvizit ako ste ozbiljan vežbač u teretani. Priliko ozbiljnijeg treninga, povrede mogu biti neminovne. Ukoliko se povredite, osim što može ostaviti posledice na vaše zdravlje, imaćete i pauzu u treningu, što nikako nije dobro. Kaiš pojas za teretanu je vaš najverniji saveznik u treningu. On vam čuva i štiti kičmu od povreda, prilikom izvođenja vežbi na čučnju, razvlačenju, mrtvom dizanju itd. Ukoliko dižete velike težine a ne nosite pojas za teretanu, povrede su neminovne. Mislite na sebe i koristite pojas za teretanu. Čuvajte zdravlje.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.