Totalbike bicikle i delovi za bicikle

2012

Dve spoljne gume jedanko popust od 30% na dve unutrašnje gume

Dve spoljne gume jedanko popust od 30% na dve unutrašnje gume

Opremi se zimskim gumama, je akcija posvećena onima hrabrim ili onima koji iz nužde moraju da voze bicikl po hladnim, mokrom i klizavim uslovima.

Na raspolaganju su vam gume proizvođača RUBENA.

Popust osvarujete tako što odaberete minimum dve spoljne gume po izboru (ne moraju biti iste) a zatim dve unutrašnje.

Kada vam kurir bude donosio paket cena unutrašnjih guma će biti umanjena za 30%.

Darko, pobednik "Kako mi dobro stoji bajs" - fotografije sa Capriolo Cobra

Darko Podlipec pobednik "Kako bi dobro stoji bajs"

Pobednik igre "Kako mi dobro stoji bajs" Darko, nas obradovao fotografijama sa novopristiglom biciklom Capriolo Cobra.

Obećao nam je putopis jer planira ići na vožnju po Staroj planini pa očekujemo nove fotke predivnih predela i zanimljivih mesta.

Još jednom čestitamo Darku, drago nam je da je nagradu dobio pravi entuzijasta za bicikle!

Darko podlipec sa Capriolo Cobra

Imamo pobednika igre "Lajkuj ako mi dobro stoji bajs"

Imamo pobednika igre "Lajkuj ako mi dobro stoji bajs" Darko

Po najavljenom terminu danas objavljujemo pobednika. Nasumično smo izabrali srećnog učesnika.

 

Pobednik je Darko Podlipec. On je dobio bicikl Capriolo COBRA. Lepo smo se nasmejali i zabavili, svim učesnicima želimo više sreće drugi put. Pratite naš sajt i Facebook stranicu jer nećemo prestajati sa organizovanjem akcija i nagradnih igri! Darka ćemo kontaktirati radi dogovora oko isporuke bicikle, nadamo se da će nam poslati forografiju kada se prvi put bude provozao :)

Veliko sniženje bicikli u susret Tour de France 2012

Veliko sniženje bicikli u susret Tour de France 2012

 

U susret 99. po redu Tour de Francu, Capriolo sada već tradicionalno poklanja popuste na bicikle. Naravno u prvom planu su drumski - trkački modeli, ali nisu izostavljene ni druge bicikle. Ispod je tabela sa popustima kliknite i pogledajte ponudu.  Akcija traje do 31. jula tj. dok traju zalihe.

Naša preporuka je bicikl Capriolo Eclips, što se tiče odnosa cene i kvaliteta, a uskoro ćemo i testirati ovaj model.

Prednosti A-Head sistema (Threadless)

U 99% slučajeva koriste se dve vrste sistema za prčvršćivanje volana, rama i viljuške. Prvi je klasični - stariji sistem koji zahteva da viljuška ima navoj a kroz volan se provlači dugačak zavrtanj koji zateže osovinu iz dva dela. Obično se montira na bicikle koje spadaju u niži cenovni rang, samo zato što još uvek mnogo fabrika ima "podešenu" industriju za proizvodnju ovih delova.

Dotegnite žbice posle kupovine nove bicikle

Kupili ste novu bicikl i zamenili ga starim. Više nema problema sa lošim ili pokvarenim delovima, sve je lepo utegnuti i bicikl "leti". 

To su simptomi koje dobijate kada kupite novog dvotočkaša ali ne treba zaboraviti na održavanje! Posle nedelju dana aktivne vožnje bilo bi dobro da bicikl odvozete do lokalnog servisera kako bi vam zategnuo i namestio žbice na točkovima.

Točkovi se uglavnom mašinski upertlavaju na neku srednju vrednost zategnutosti, ali mašina ne može da ih podesi na vašu kilažu ili stil voženja pa je zbog toga potrebna ova intervencija.

Pošalji nam fotku kada ti stigne bicikl

Kada vam stigne bicikl iz Totalbike-a, otpakujte je, zamolite nekoga da vas fotografiše pored nje i pošaljite nam sliku na mail.

Ovim ostvarujete pravo na 10% popusta na sledeću kupovinu dodatne opreme, sijalica, blatobrana, naslanjača itd...

Da, bicikla se može naručiti preko interneta, a mi je šaljemo na kućnu adresu. 

Ako je bicikl skuplji od 20.000,00 din nećete morati ni poštarinu platiti!

 

Redizajn Totalbike internet prodavnice

Totalbike redizajniran sajt 2012

Na drugi rođendan Totalbike-a lansiran je novi unapređen i redizajniran sajt. Osnovna ideja kojom smo se vodili je da korisnicima, kako postojećim tako i novim olakšamo kupovinu.

Jednostavno zvuči, ali proces je itekako kompleksan i bez iskustva se ne može u potpunosti realizovati. Uz korišćenje Drupal 7 motora sada je kupovina na Totalbike.rs mnogo ugodnija, a proces od odabira artikla do završetka poručivanja mnogo brži.

Izveštaj sa Capriolo Bike Show 2012

U petak 24.02.2012. održao se 16. po redu Capriolo Bike show gde smo imali prilke da se upoznamo sa svim novim modelima bicikli kao i novinama u asortimanu delova tj. celokupne poslovne politike za ovu godinu.

Eclips

Prvi model koji nas je oduševio je Eclips fenomenalnog dizajna. To je čelični drumaš za sve one koji su sanjali o Firebird-u ali nikada nisu imali dovoljno novca da ga priušte.

Stranice