Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Preko 80 prijava u 5. sezoni Nabudži Mi Bajs serijala!

Dragi prijatelji,

Mi smo, malo je reći fascinirani brojem pristiglih prijava a kvalitet ovogodišnjih priča prevazišao je sva naša očekivanja. Zbog toga je rok za glasanje i pomeren na 4. septembar. 

Podsećao vas da ove godine biramo 2 dobitnika, jednog, kao i ranijih godina, odlukom našeg žirija, a drugog - odlukom Vaših glasova. Glasanje se vrši lajkovanjem priče NA NAŠEM SAJTU. Dakle uvažiće se samo lajkovi unutar same priče na našem sajtu. Lajkovi na našoj Facebook stranici ili vašim profilima neće biti uvaženi. 

Pošto je pred nama veliki izazov - podeliti sve Vaše priče na našoj Facebook stranici a da ona ne bude pretrpana, molimo Vas za strpljenje. Dok čekate da Vaša priča bude podeljena možete je je i sami pronaći na našem sajtu i podeliti na svom profilu kako bi Vaši prijatelji mogli da glasaju. 

Ukoliko ne možete da pronađete Vašu priču a poslali ste nam je - putem email-a ili u INBOX Facebook stranice, i pri tom ste zadovoljili sve uslove konkursa, molimo Vas da proverite još jednom te da nam se obratite.

Napominjemo da će svako vređanje i ismevanje kandidata u komenatrima, usled stila i načina pisanja, pravopisnih i drugih grešaka - biti sankcionisano ban-ovanjem sa stranice.

Još jednom molimo sve za strpljenje i zahvaljujemo se na poverenju i što smo zajedničkim snagama podigli ovaj serijal na jedan sasvim novi, mnogo viši nivo!

Komentari

Totalbike
Kad su rezultati?
Danas tokom dana će biti objavljeni rezultati.
Da li ima rezultata ili još uvek čekamo?
Rezultati su objavljeni 04.09. Pogledajte ih na našoj FB stranici https://www.facebook.com/totalbike/?ref=ts&fref=ts