Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Sivko i Mirjana Bućković - NMB 2018

Mirjana Bućković, to je moja gazdarica, koja me je kupila jednog majskog jutra pre 18 godina od svoje prve plate i boga mi bio sam na ceni!
Ušetala je u prodavnicu i spazila me u ćošku, bila je to ljubav na prvi pogled! Ponosno me je provozala glavnom ulicom i srela svog najboljeg druga,odmah mu se pohvalila: " Vidiš li mog novog Sivka? Sad sam ga kupila!" Drug se oduševio i morali su da me ostave ispred kafane "na kratko", da bi nazdravili u to ime! Tu sam dočekao i prvi sumrak,kad su izašli gazdarica nije mogla ni da me vozi. Oboje su me nekako odgurali do kuće,tj. ja sam im nekako bio oslonac! Još kad sam čuo gazdaricu da mora da požuri,jer ide u noćnu smenu,zamalo mi ispao lanac! Kad god me njen drug vidi, oni pričaju o toj kupovini veka i smeju se do suza.

Eto, od tog dana...ne samo što me gazdarica čuva,nego što se i ja trudim da joj olakšam život! Prvo sam brinuo o prvoj ćerki,pa o sinu i sad je došla na red i ova mala plavooka,koju svaki dan redovno prevozim u vrtić i uživam u njenim pesmicama!
Srdačan pozdrav od Sivka!