Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Slobodan Dimić - NMB 2018

Od malena sam hteo da imam bicikl. Kako dolazim iz porodice sa dosta članova moji nisu mogli da mi priušte bicikl jer je uvek nešto drugo bilo preče te sam vozio bicikle od drugara ili rođaka. Kada sam krenuo na fakultet, od studentskog kredita sam rešio da napokon sebi omogućim bicikl.

Kako sam sa Šar planine, u mom mestu nije bilo prodavnice bicikala pa sam otišao u Uroševac i iako sa Albancem koji radi tamo nisam mogao da se sporazumem baš najbolje na kraju sam kupio Capriolo Anaconda bicikl. To je prva stvar koju sam sam sebi kupio i to samo po sebi nosi određenu težinu i bliskost sa samim bajsom.

Malo je reći da se nisam skidao sa njega. Išao sam svuda, od obilazaka okolnih sela, do planinarenja (dva dana sam tražio sliku sa Šar planine gde se vidi bicikl ali na žalost nisam mogao da je nađem...).

Pre par godina sam se sa Kosmeta preselio u Beograd u potrazi za poslom. Naravno, i bicikl je došao sa mnom, ne zato što nisam mogao da kupim drugi, već zato što je to MOJ bicikl.

Evo, baš danas sam na posao u Airport city došao bajsom, i iako mu baš treba renoviranje za koje nikako da odvojim vremena zbog čega mi bude žao svaki put kad krenem da ga vozim jer je zaista zaslužio da ga sredim, i dalje kada krenem da ga vozim osećam kao da je produžetak mene.

Pošto nisam mogao da nađem sliku koju sam hteo da pošaljem, evo slike od danas baš ovde ispred zgrade gde radim.