Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Željko Prodanović - NMB 2018

Poštovani,

Moje ime je Željko, a prezime Prodanović, već duže vreme sam vlasnik svog bicikla i uživam u svakom momentu kada ga vozim, zato što je konačno došao red na mene da vozim svoj bajs. Jednog dan sam tako rešio da se kupim prevozno sredstvo za grad po svojoj meri, otiđoh peške na pijacu, a vratih se na dva točka. Kupio sam bicikli koji posle samo par vožnja više nije bio moj.
Kako nije bio moj pitate se? Veoma lako ponosni sam otac dve ćerke, starija ćerka je odmah videla da bicikli nije samo po mojoj meri već i po njenoj i tako ja ostadeh bez bajsa prvi put. Posle par godina njene intezivne vože, ali i redovnog održavanja bicikli je opet došao u moje vlasništvo, međutim opet samo na par vožnji, jer sad je i mlađa ćerka porasla, a eto bicikli je baš i po njenoj meri i tako da sam ja opet ostao bez bajsa......

Sve u svemo ova priča nema tužan kraj i sad je moj bajs stvarno moj, jer je konačno dosao red na mene da ga vozim, međutim više godina kostantne vožnje ostavilo je svoga traga, bez obzira na to on je sad samo moj. :)