Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Bajsologija - portal posvećen biciklistima

Bajsologija.rsBajsologija.rs je portal posvećen biciklistima, biciklima i biciklističkoj kulturi. Svakodnevno izveštavaju i prate trendove kako u svetu tako i na domaćoj biciklističkoj sceni. Momci Vladimir i Danilo Ćurčić nesebično rade i to vrlo dobro na promovisanju svesti vožnje bicikla ovde kod nas u Srbiji. U svetu postoje ogromne zajednice koje stoje iza ovakvih i sličnih portala, nadamo se da će Bajsologija opstati u svojoj misiji!

 

Vladimir i Danilo Ćurčić - Bajsologija.rs

Portal Bajsologija nije klasičan sajt sa vestima rezultata sa održanih trka, ne, ovo je više mesto gde ćete čitati o biciklističkim avanturama, šta se dešava u svetu svetskih proizvođača bicikli ili možda intervju sa zanimljivim ljudima koji su iz sveta biciklizma...

Kao početak saradnje naše prodavnice Totalbike.rs i Bajsologije, svakom kupcu koji pročita ovaj tekst i naruči nešto sa sajta poklonićemo bedž po izboru.

Na mestu gde popunjavate svoje podatke postoji polje "Komentar porudžbine" ovde upišite ima bedža koji vam se sviđa i poslaćemo Vam ga besplatno. Ukoliko pak želite da kupite dodatne bedževe, cena je 50din i možete ih dodati u korpu klasično.