Totalbike bicikle i delovi za bicikle

GPS uređaj za bicikl Garmin Edge 1000 Bundle EU

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
010-01161-04
GPS uređaj za bicikl Garmin Edge 1000 Bundle EU U Pakovanju: Edge 1000 Prethodno učitana biciklistička karta Evrope kompanije Garmin Okretni nosač Nosač za montažu napred Senzor brzine Senzor takta Vrhunski monitor pulsa Vezica USB kabl Uputstvo za brzo pokretanje   Omogućava: Takmičenja za vreme vožnje putem segmenata na usluzi Garmin Connect™ Navigacija na putu i van puta i tačke interesa pomoću prethodno učitane biciklističke karte kompanije Garmin Unesite udaljenost i odaberite jedan od najviše 3 ponuđena povratna puta Trenutni prenos podataka u aplikaciju Garmin Connect™ Mobile za kasnije analiziranje i deljenje Povezane funkcije: dolazni poziv, obaveštenje o porukama², praćenje u stvarnom vremenu, slanje i primanje staza, deljenje na društvenim mrežama  i meteorološke informacije   Nezavisno od toga da li vozite kako biste poboljšali lični rekord ili svoje rezultate uporedili sa rezultatima profesionalaca, pomoću uređaja Edge 1000 možete se povezati, upoređivati ili se takmičiti.
Nema na lageru
Cena:76.490 RSD
 • Opis

  GPS uređaj za bicikl Garmin Edge 1000 Bundle EU

  U Pakovanju:

  • Edge 1000
  • Prethodno učitana biciklistička karta Evrope kompanije Garmin
  • Okretni nosač
  • Nosač za montažu napred
  • Senzor brzine
  • Senzor takta
  • Vrhunski monitor pulsa
  • Vezica
  • USB kabl
  • Uputstvo za brzo pokretanje

   

  Omogućava:

  • Takmičenja za vreme vožnje putem segmenata na usluzi Garmin Connect™
  • Navigacija na putu i van puta i tačke interesa pomoću prethodno učitane biciklističke karte kompanije Garmin
  • Unesite udaljenost i odaberite jedan od najviše 3 ponuđena povratna puta
  • Trenutni prenos podataka u aplikaciju Garmin Connect™ Mobile za kasnije analiziranje i deljenje
  • Povezane funkcije: dolazni poziv, obaveštenje o porukama², praćenje u stvarnom vremenu, slanje i primanje staza, deljenje na društvenim mrežama  i meteorološke informacije

   

  Nezavisno od toga da li vozite kako biste poboljšali lični rekord ili svoje rezultate uporedili sa rezultatima profesionalaca, pomoću uređaja Edge 1000 možete se povezati, upoređivati ili se takmičiti. Takmičenjem na segmentima na usluzi Garmin Connect svaku vožnju pretvorite u trku, a rezultate u stvarnom vremenu uključujući upozorenja za početak i kraj segmenta kao i poredak vodećih, gledajte na svom uređaju Edge. Segmenti vas motivišu i teraju na kontinuirano poboljšavanje.

  Na putu - Uz izazove za vreme vožnje i povezane funkcije, Edge 1000 je opremljen naprednim mogućnostima navigacije i karatama prilagođenim biciklistima. Prethodno učitana biciklistička karta kompanije Garmin ima OSM (Open Street Map) sadržaje, staze i puteve pogodne za izradu ruta, podatke o nadmorskoj visini, tačke interesa i pretraživanje adresa. Kartografski podaci memorišu se na uređaj Edge pa pristup mogućnostima navigacije i performansama ne zavisi od pokrivenosti mobilnom mrežom, a ažuriranja karata su besplatna.

  Treba da znate kuda idete - Zahvaljujući funkciji za izradu povratne rute sada možete više istraživati, bilo na putu ili van puta. Samo unesite udaljenost koju želite preći, a Edge 1000 izračunaće do 3 rute pogodne za vožnju biciklom. Pre izbora rute možete čak i pregledati profile nadmorske visine. Opremljen je i novom funkcijom za planiranje rute pomoću koje upotrebom karte, tačaka interesa i segmenata preuzetih sa usluge Garmin Connect direktno na uređaju Edge 1000 možete izrađivati rute. I ovde pre nego što krenete na put možete pregledati profile nadmorske visine svoje prilagođene rute. Ako skrenete sa puta ili želite ranije završiti vožnju, Edge vas uvek može istim putem vratiti na mesto sa kog ste krenuli ili izračunati najkraću rutu do početne tačke i vratiti vas uz korekciju skretanje-po-skretanje.

  Na dohvat ruke - Edge 1000 opremljen je 3-inčnim ekranom u boji visoke rezolucije i dvostruke orijentacije. Opremljen je senzorom ambijentalne rasvete koji automatski podešava osvetljenje ekrana kako bi se u promenjenim uslovima osvetljenja poboljšala vidljivost. Za razliku od pametnih telefona ekran je predviđen za rad u rukavicama i na kiši³. Stranice za trening možete prilagoditi sa do 10 polja za podatke, a pomoću profila aktivnosti jednostavno se možete prebacivati između različitih biciklističkih aktivnosti, kao što su putni ili terenski biciklizam ili duge vožnje.

  Napredna analiza rezultata - Edge 1000 je kompatibilan sa ANT+® senzorima, uključujući senzore brzine, tempa, pulsa i kompatibilnu stanicu za merenje. Ovo je prvi biciklistički računar kompanije Garmin povezan sa elektronskim sistemom za menjanje brzina Di2 kompanije Shimano4 za prikaz trenutne brzine na ekranu. Edge 1000 kompatibilan je i sa ANT+ meračima snage, uključujući Vector®, naš jedinstveni merač snage bicikliranja na bazi okretaja pedala koji meri ukupnu snagu, balans levo/desno i tempo. Pomoću vežbi snage koje su prethodno učitane na uređaj Edge 1000 možete izračunati svoj funkcionalni prag snage (FTP) koji zatim možete uzeti kao osnovu za zone treniranja snage. Uređaj 1000 ima i kalendar treninga kompatibilan sa naprednim vežbanjima koje možete planirati, rasporediti i preuzeti sa usluge Garmin Connect.

  Povezivanje sa pametnim telefonom - Kada je uparen sa vašim pametnim telefonom i aplikacijom Garmin Connect™ Mobile, Edge 1000 nudi paket povezanih funkcija, uključujući praćenje u stvarnom vremenu, dolazne pozive i obaveštenja o porukama, deljenje putem društvenih mreža, meteorološke informacije i bežično slanje/primanje staza i segmenata. Čim dovršite vožnju, podaci se automatski mogu pomoću Bluetooth® ili Wi-Fi® veze poslati na uslugu Garmin Connect. Na ovaj način uvek ste povezani i trenutno možete deliti detalje vožnje s prijateljima, članovima porodice i kontaktima na društvenim mrežama. Funkcija LiveTrack omogućava prijateljima i porodici da prate vaše trke i treninge u stvarnom vremenu. Putem društvenih mreža ili e-pošte pozovite pratitelje tako da i oni mogu pratiti vaše podatke uživo putem Garmin Connect stranice za praćenje. Kada prime poziv putem e-pošte, pritiskom mogu odabrati praćenje i videti vašu statistiku i položaj na karti

  Specifikacija:

  Dimenzije 5,8 x 11,2 x 2,0 cm
  Temperaturni prikaz Da
  Veličina ekrana, Š x V 3,9 x 6,5 cm; dijagonala 7,6 cm (3")
  Rezolucija ekrana, Š x V 240 x 400 piksela
  Vrsta ekrana Osetljiv na dodir
  Težina 114,5 g
  Baterija Punjiva litij-ionska baterija
  Trajanje baterije Do 15 sati
  Vodootporan Da (IPX7)
  GPS prijemnik visoke osetljivosti Da
  Barometarski visinomer Da
  Prenos od jedinice do jedinice (bežično deljenje podataka sa sličnim jedinicama) Da
  Omogućen GPS Da

  Karte i memorija:

  Osnovna karta Da
  Mogućnost dodavanja karti Da
  Mogućnost dodavanja memorije Da
  Međutačke/ favoriti/ lokacije 200
  Rute Ograničeno dostupnim memorijskim prostorom
  Istorija Do 180 sati

  Funkcije za biciklizam:

  Senzor brzine / kadence Da (neke verzije)
  Kompatibilno sa meračem snage (prikazuje podatke snage iz kompatibilnih merača snage koji imaju ANT+™ drugih dobavljača) Da

  Funkcije za trčanje i biciklizam:

  Monitor pulsa Da (neke verzije)
  Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom) Da
  Auto Pause® (pauziranje i pokretanje merača vremena na osnovu brzine) Da
  Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga) Da
  Automatsko pomeranje (kruži po stranicama podataka tokom vežbanja) Da
  Napredno vežbanje (izrada prilagođenih vežbanja sa ciljem) Da
  Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj) Da
  Intervali vežbanja (postavljanje intervala vežbanja i odmora) Da
  Izračunavanje kalorija na osnovu pulsa Da
  Proračun potrošenih kalorija Da
  Prilagodljivi ekran(i) Da
  Otpornost na udarce Da

  Garmin Connect:

  Automatska sinhronizacija (automatski prenos podataka na računar) Da
  Kompatibilno s Garmin Connect™ (internet zajednica gde analizirate, kategorizujte i delite podatke) Da
  Dodatno:
   

  Segmenti na uređaju: da

  Kompatibilan s Wi-Fi® tehnologijom: da

  Pametna obaveštenja: da

  GLONASS: da

  Kompatibilan s aplikacijom Garmin Connect™ Mobile: da

  Izrada povratne rute: da

  Planer rute: da

   
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.