Totalbike bicikle i delovi za bicikle

BOCA RACE ONE - ONE TOUCH 600ml

Ocena: 
0
Šifra:
190414-W
BOCA RACE ONE - ONE TOUCH 600ml One touch Raceone® sistem otvaranja obezbeđuje da gornji poklopac sa lakoćom otvorite ili zatvorite uz 1 klik i pri tome pruža maksimalnu zaštitu od curenja. Zaštitni poklopac napravljena od PP (polipropilen plastike), pogodne za upotrebu u ekstremnim uslovima, držeći područije sa pićem čistim. Specijalan dizaj boce sa anti-klizajućim ispupčenjima koja se takođe nalaze i na kapi.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:899 RSD
 • Opis

  BOCA RACE ONE - ONE TOUCH 600ml

  One touch Raceone® sistem otvaranja obezbeđuje da gornji poklopac sa lakoćom otvorite ili zatvorite uz 1 klik i pri tome pruža maksimalnu zaštitu od curenja.

  Zaštitni poklopac napravljena od PP (polipropilen plastike), pogodne za upotrebu u ekstremnim uslovima, držeći područije sa pićem čistim.

  Specijalan dizaj boce sa anti-klizajućim ispupčenjima koja se takođe nalaze i na kapi. Omogućava bolje držanje u svim uslovima.

  Pranje. Kapa se može rastaviti kompletno. Preporučeno pranje sa vodom do 40°.

  Specifikacija:

  • materijal: PE niske gustine za medicinsku upotrebu
  • u skladu sa standardima ROHS i FDA
  • proizvođač: RACEONE made in Italy
 • Tehničke karakteristike
  Boja: 
  siva
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.