Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Adeco ulje za lanac

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
190317
Adeco ulje za lanac Univerzalno ulje, proizvedeno od mineralnih ulja visokog stepena rafinacije i paketa aditiva za zaštitu od habanja i korozije.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:229 RSD
 • Opis

  Adeco ulje za lanac

  Univerzalno ulje, proizvedeno od mineralnih ulja visokog stepena rafinacije i paketa aditiva za zaštitu od habanja i korozije. Namenjeno je podmazivanju delova, sklopova i mehanizama bicikla. Pored toga što ima izuzetne antikorozione osobine, ovo ulje obezbeđuje besprekorno podmazivanje i u najnepovoljnijim uslovima, i do temperature od -30oC. Omogućuje normalno funkcionisanje svih delova bicikla i pri teškim uslovima rada, pri različitim temperaturnim uslovima (zima - leto), u uslovima različitih vlažnosti vazduha, u prisustvu vode i snega, prašine i blata.

  Pakovanje: 70 ml

  Proizvođač: 
  ADECO,Srbija
  Zemlja porekla: 
  Srbija
  Dobavljač: 
  Capriolo d.o.o.
  Jedinica mere: 
  kom
 • Tehničke karakteristike
  Vrsta: 
  tečnosti / ulja / maziva
 • Komentari i recenzije (0)
Povezani tekstovi: 

Čišćenje i podmazivanje bicikle

Za razliku od gradskih vožnji po asfaltu, odlazak biciklom u prirodu izložiće Vašeg ljubimca mnogo težim uslovima eksploatacije. Prljavština, prašina, zemlja ili blato gotovo su neizbežna pojava i malo kada ćete se sa vožnje vratiti čistog bicikla. Iako su današnji  XC bicikli građeni uglavnom od aluminijuma i nerđajućih materijala otpornih na vodu i nečistoće, ipak pojedini mehanički skolopovi traže redovno održavanje i podmazivanje. Često pitanje koje početnici postavljaju je: kako očistiti biciklu?

Praktično i jednostavno pripremi se za novu sezonu

Na netu smo našli savet kako da metodom „uradi sam“ očistite lanac svog bajka na vrlo praktičan i jednostavan način. Za prvu pomoć možete uzeti stare četkice za zube ako ne posedujete alat za čišćenje ili ako niste u mogućnosti da skinete lanac.

Sve što Vam je potrebno su parče izolir trake, dve stare odbačene četkice za zube koje ste planirali da bacite, tečnost za čišćenje lanca i ulje ili sprej za podmazivanje.

ČIŠĆENJE BICIKLA NAKON KIŠE: ovih 5 koraka ne smete preskočiti!

Krenuli ste negde biciklom i usput Vas je uhvatila kiša. Naglo ste ubrzali, požurili kući, ali ste ipak pokisli do gole kože... Isto kao i vaš bajs. Skinuli ste mokru garderobu, osušili se i to je to. Ali šta je sa biciklom?

I njemu je, verovali ili ne, potrebno detaljno sušenje. Možda čak i potrebnije nego Vama, pogotovo ako ima delove od čelika. U nastavku ćemo Vam predstaviti 5 koraka čišćenja koje ni po koju cenu ne smete preskočiti. Naravno, ukoliko želite da Vaš bicikl doživi starost. Ukoliko ste spremni da često kupujete novog dvotočkaša, ove savete slobodno zanemarite... 

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.