Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Stalak za bicikl Lift-Bike na plafon

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
185804
Držač za bicikl - lift sa kukama, montira se na plafon Idealno rešenje za one koji nemaju garažu ili bezbedan podrum u koji mogu odložiti bicikl Štedi prostor i čuva spoljne gume bicikla od propadanja. Kuke  imaju plastičnu oblogu za zaštitu od grebanja Stabilan konopac kružnog preseka Ø 5mm Držač namenjen za plafon visine do 4m TÜV/GS sertifikovan za dizanje do 20kg, iskoristiv za težinu do čak 30kg Specifikacija: za 1 bicikl težine do 15kg montira se na plafon visine maks.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:1.399 RSD
Povezani tekstovi: 

Malo mesta u stanu a u podrumu je nikad ne bi ostavio

Cenovno pristupačan, lako se montira a još lakše kači bicikl na njega. Držač bicikle koji se montira na plafon sobe, hodnika ili terase. Dizanjem bicikle na plafon dobijate na prostoru ali i na cool izgledu vaše sobe :)

Užad koja su baždarena za bicikle do 15kg su spojena sa po dve kuke. Prvom kukom se kači volan a druga ide ispod sedišta.

Kasnije se trećim užetom bicikl diže do željene visine (slično kao roletne).

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.