Totalbike bicikle i delovi za bicikle

GoPro HD Hero nosač za bicikle i motocikle

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
GRH30
GoPro nosač za HD Hero za montažu na bicikle i motocikle GRH30 je cevna spona za montažu vaše GoPro kamere sa brzim otpuštanjem na volan bicikle, sedišta, okvire i bilo kakve šipke prečnika 1.9cm-3.5cm. Takođe se može namestiti na viljuške, male roll bars, vrh zavrtnja, windsurfing i kitesurfing kontrolne table, ili se može koristiti za pravljenje ručnog uspona- bilo koja šipka koja je u navedenom rasponu veličina. Ide zajedno sa drškama za pivotiranje koje dozvoljavaju podešavanje na 3 načina, i tako vam omogućavaju da dobijete ugao koji želite. Kompatibilan je sa svim GoPro kamerama sa brzim otpuštanjem uključujući i Helmet HERO Wide, Motorsports HERO Wide, Motorsports HERO, Surf HERO i Wide HERO kamre. Nije kompatibilna sa Digital HERO 5 Wrist kamerom. .
Cena:2.590 RSD
 • Opis

  GoPro nosač za HD Hero za montažu na bicikle i motocikle

  GRH30 je cevna spona za montažu vaše GoPro kamere sa brzim otpuštanjem na volan bicikle, sedišta, okvire i bilo kakve šipke prečnika 1.9cm-3.5cm.
  Takođe se može namestiti na viljuške, male roll bars, vrh zavrtnja, windsurfing i kitesurfing kontrolne table, ili se može koristiti za pravljenje ručnog uspona- bilo koja šipka koja je u navedenom rasponu veličina.
  Ide zajedno sa drškama za pivotiranje koje dozvoljavaju podešavanje na 3 načina, i tako vam omogućavaju da dobijete ugao koji želite.
  Kompatibilan je sa svim GoPro kamerama sa brzim otpuštanjem uključujući i Helmet HERO Wide, Motorsports HERO Wide, Motorsports HERO, Surf HERO i Wide HERO kamre.
  Nije kompatibilna sa Digital HERO 5 Wrist kamerom.

 • Tehničke karakteristike
  Vrsta: 
  Oprema za kamere
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.