Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Slime Pro sredstvo za krpljenje unutrašnje gume tubelles 500ml ekstra lagano

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
190655
Slime Pro sredstvo za krpljenje unutrašnje gume tubelles 500ml ekstra lagano Specijalno napravljen za Tubeless sisteme .
Nema na lageru
Cena:1.489 RSD
 • Opis

  Slime Pro sredstvo za krpljenje unutrašnje gume tubelles 500ml ekstra lagano

  Specijalno napravljen za Tubeless sisteme . Dobre rezultate pokazuje na takmičenjima u svim uslovima eksploatisanja bicikla. Odmah krpi rupe 3mm (1/8"). Lagan. Kompatibilan sa UST i konvertibilnim kitovima. Nije korozivan i nije štetan po okolinu. Sadrži zaptivajuća zrnca.

  Specifikacija

  • Proizvodi: SLIME
  • Model: Slime PRO Tubeless Sealant
  • Zapremina: 473ml (16 FL OZ)
  • Ostalo: merica za doziranje

  Pogledajte video uputstvo za apliciranje sredstva.

 • Tehničke karakteristike
  Vrsta: 
  Fleke
 • Komentari i recenzije (0)
Povezani tekstovi: 

Slime, gume za bicikl koje se same leče

Defekt gume je situacija koja se svakome barem jednom mora desiti, i to naravno uvek bude kada ste daleko od kuće ili vulkanizaera.

Ovaj problem su prepoznali ljudi iz kompanije SLIME i napravili su gumu koja sama popunjava rupe nastale u vožnji. Deluje neverovatno ali to stvarno radi!

Princip je sledeći: u samoj gumi se nalazi specijalna pena koja ne dozvoljava propuštanje vazduha, čim dođe do bušenja u roku od 3 sekunde nastala rupa se zatvara a vi možete eventulano dopumpati gumu vazduhom ili samo nastaviti vožnju.

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.