Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Fitness Narukvica Vivofit 4 Garmin

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
010-01847-10
Fitness Narukvica Vivofit 4 Garmin Uređaj za praćenje aktivnosti s baterijom koja traje godinu dana ili više Sadrži prilagodljivi ekran u boji koji je uvek uključen i bateriju koja traje godinu dana ili više1; pa ga nije potrebno puniti Prati korake, udaljenost, potrošene kalorije i spavanje te nudi personalizovani ciljni broj koraka u danu2 Siguran za plivanje i tuširanje3 Povremeno se sinhronizuje s aplikacijom Garmin Connect™, u kojoj možete skladištiti, planirati i deliti aktivnosti, sudelovati u grupnim izazovima i još mnogo toga Funkcija Garmin Move IQ™ automatski prepoznaje aktivnost i kategorizuje vrstu aktivnosti u aplikaciji Garmin Connect Saznajte kako postati bolji nego juče pomoću jednostavnog uređaja vívofit 4.
Nema na lageru
Cena:10.990 RSD
 • Opis

  Fitness Narukvica Vivofit 4 Garmin

  Uređaj za praćenje aktivnosti s baterijom koja traje godinu dana ili više

  • Sadrži prilagodljivi ekran u boji koji je uvek uključen i bateriju koja traje godinu dana ili više1; pa ga nije potrebno puniti
  • Prati korake, udaljenost, potrošene kalorije i spavanje te nudi personalizovani ciljni broj koraka u danu2
  • Siguran za plivanje i tuširanje3
  • Povremeno se sinhronizuje s aplikacijom Garmin Connect™, u kojoj možete skladištiti, planirati i deliti aktivnosti, sudelovati u grupnim izazovima i još mnogo toga
  • Funkcija Garmin Move IQ™ automatski prepoznaje aktivnost i kategorizuje vrstu aktivnosti u aplikaciji Garmin Connect

  Saznajte kako postati bolji nego juče pomoću jednostavnog uređaja vívofit 4. Nudi vam praćenje aktivnosti i slobodu kretanja bez potrebe za pauzom za punjenje. Budući da baterija traje godinu dana ili više, vívofit 4 možete nositi neprekidno kako biste stalno pratili svoju aktivnost, automatski je kategorizovati pomoću funkcije Move IQ i još mnogo toga.

  Može se neprekidno nositi
  Uređaj za praćenje aktivnosti vívofit 4 neprekidno prati vaš napredak, a zahvaljujući veku trajanja baterije od godinu dana ili više može raditi bez kabla. Osim toga, siguran je za upotrebu u bazenu ili pod tušem, te ima svetli ekranu boji koji je uvek uključen i jednostavan za pregled čak i pod sunčevom svetlosti. Neka vaša ličnost zasija uz prilagođeni ekran sa bojama tema, izgledima sata i tekstualnim frazama ili narukvice koje možete menjati. Dostupne su dodatne narukvice u različitim bojama i stilovima.
  Nema potrebe za ručnim pokretanjem i zaustavljanjem merača vremena aktivnosti – Move IQ čini to umesto vas. Može automatski zabeležiti i kategorizovati aktivnosti poput hodanja, trčanja, vožnje bicikla i trčanja na orbitreku. Pri hodanju i trčanju moguće je i automatsko pokretanje merača vremena aktivnosti. Zabeležene podatke možete pregledati kasnije u aplikaciji Garmin Connect.

  Personalizivano praćenje aktivnosti i motivacija

  vívofit 4 vas inspiriše na kretanje. Osim što prati broj koraka, udaljenost, broj potrošenih kalorija i spavanje, beleži i razdoblja neaktivnosti. Traka podsetnika na kretanje u boji vas upozorava ako ste predugo mirovali. Možete je ponovo podesiti hodajući nekoliko minuta. Uređaj vívofit 4 pamti čak i vaš trenutni nivo aktivnosti, a zatim dodeljuje dostižan ciljni broj koraka u danu. Kako ispunjavate svoje ciljeve, on će prilagoditi vaš cilj za sledeći dan i postepeno vas voditi prema zdravijem načinu života.

   

   

  Fizičke specifikacije i performanse

  Dimenzije Širina: 19 mm, Debljina: 9,4 mm; Obim (mala/srednja narukvica): 122 – 188 mm; Obim (velika narukvica): 148 – 215 mm
  Veličina ekrana, Š x V 11 x 11 mm
  Rezolucija ekrana, Š x V 88 x 88 piksela
  Vrsta ekrana Čitljiv na sunčevoj svetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
  Težina Mala / srednja narukvica: 25 g; Velika narukvica: 25,5 g
  Trajanje baterije Do 1 godine (2 x SR43 zamenjiva)
  Vodootporan da (plivanje)
  Ekran u boji Da
  Brzinomer (izračunava udaljenost kad vežbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora) Da
  Pronađi moj telefon Da

  Funkcije za trčanje i biciklizam

  Proračun potrošenih kalorija Da

  Funkcije za praćenje aktivnosti

  Brojač koraka Da
  Automatski cilj (uređaj uči o vašem nivou aktivnosti i određuje ciljni broj koraka u danu) Da
  Traka podsetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon određenog razdoblja neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrednosti) Da
  Praćenje spavanja (prati ukupno vrieme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna) Da

  Garmin Connect

  Kompatibilno s Garmin Connect™ (internet zajednica gde analizirate, kategorizujte i delite podatke) Da
  Dodatno:

  Funkcije sata

  Funkcije sata da
  Automatsko letnje vreme  
  Alarm na satu  
   Merač vremena  
  Štoperica  

   

  Funkcije za praćenje dece

  Izazovi Toe-to-Toe™  

   

   

 • Tehničke karakteristike
  Boja: 
  crna
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.