Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Prednja ovalna baterijska lampa

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
181600
Prednja ovalna baterijska lampa sa držačem 12x6cm Vožnja noću ili u uslovima smanjene vidljivosti može biti jako opasna zabava. Da biste videli i pre svega bili viđeni, upotreba svetla je nezaobilazna, a i zakon nas obavezuje da budemo svetlosno obeleženi u uslovima noćne vožnje. Led tehnologija nam je donela ekonomski isplative uređaje, kojima je baterije potrebno menjati ili puniti nekada i tek posle 100 sati upotrebe. Prednje ovalno svetlo na baterije (2xAA) sa klasičnm sijalicom. Montira se na volan. Zadovoljiće one koji imaju relativno male potrebe za noćnom vožnjom. Specifikacija: vrsta: Tradicionalna sijalica - vakum, volfram nit mod rada: 1 baterije: 2 (AA) boja: crna proizvođač: Kina   .
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 1 dan detaljnije
Cena:99 RSD
 • Opis

  Prednja ovalna baterijska lampa sa držačem 12x6cm

  Vožnja noću ili u uslovima smanjene vidljivosti može biti jako opasna zabava.
  Da biste videli i pre svega bili viđeni, upotreba svetla je nezaobilazna, a i zakon nas obavezuje da budemo svetlosno obeleženi u uslovima noćne vožnje.
  Led tehnologija nam je donela ekonomski isplative uređaje, kojima je baterije potrebno menjati ili puniti nekada i tek posle 100 sati upotrebe.
  Prednje ovalno svetlo na baterije (2xAA) sa klasičnm sijalicom.
  Montira se na volan.
  Zadovoljiće one koji imaju relativno male potrebe za noćnom vožnjom.

  Specifikacija:

  • vrsta: Tradicionalna sijalica - vakum, volfram nit
  • mod rada: 1
  • baterije: 2 (AA)
  • boja: crna
  • proizvođač: Kina

   

 • Tehničke karakteristike
  Vrsta: 
  Klasično
  Pozicija: 
  Svetlo prednje
  Napajanje: 
  Baterija
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.