Totalbike bicikle i delovi za bicikle

SkyRunner 2

Ocena: 
0
Šifra:
290032
Akrobatkse štule za skakanje SkyRunner 2 90 do 110kg Ovo je dobar način rekreacije i vežbanja, za razvoj avanturističkog duha, hobi ili svakodnevni trening, za decu i odrasle, za gubitak kilograma i jačanje kardio- vaskularnog sistema jer rade gotovo svi mišići u telu i verovatno će se uskoro uz rolere, bicikliste i druge rekreativce i sportiste naći i skakači. Skakači koriste pritisak tela na podlogu i ujedinjuju povratnu energiju opruge sa energijom mišića.
Nema na lageru
Cena:9.999 RSD
 • Opis

  Akrobatkse štule za skakanje SkyRunner 2

  90 do 110kg

  Ovo je dobar način rekreacije i vežbanja, za razvoj avanturističkog duha, hobi ili svakodnevni trening, za decu i odrasle, za gubitak kilograma i jačanje kardio- vaskularnog sistema jer rade gotovo svi mišići u telu i verovatno će se uskoro uz rolere, bicikliste i druge rekreativce i sportiste naći i skakači.

  Skakači koriste pritisak tela na podlogu i ujedinjuju povratnu energiju opruge sa energijom mišića. Tako se više puta povećava energija mišića i omogućuje trčanje čak do četrdeset kilometara na sat, skakanje dva metra u vis i tri metra u dalj.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.