Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Testirali smo za Vas - Capriolo Cruiser & Cherry bicikl - The Love Story

Totalbike.rs - Test team

Ovo neće biti klasičan test na kakve ste navikli do sada baš zato što ni bicikle koje danas predstavljamo nisu klasične.

Cherry i Cruiser Capriolo bicikle su pre svega za opuštanje, za laganu vožnju i uživanje. Najbolje ih je koristiti zajedno u paru ali i kod samostalnog korišćenja ostavljaju snažan utisak slobode i relaksacije.

 

Cherry

Capriolo Cherry

Cherry je zbog svojih boja namenjena nežnijem polu. Njena geometrija će prijati i tinejdžerkama i mladim mamama ali i starijim gospođama u najboljim godinama. To je prvi bicikl bez brzina koji smo vam prikazali. Poseduje prednju kočnicu ali i kontra-zadnju kočnicu. Mekane ručke volana će neravnine na putu lepo ublažiti a veće sedište sa amortizerima će vam omogućiti nesmetane duže vožnje.

Bez problema ćete je voziti i po kiši i vlažnom asfaltu jer ima široke blatobrane i zaštitu od lanca. Unikatne bele Rubena gume će slučajne prolaznike uvek zainteresovati. Nežne pink boje sa kombinacijom sive čine ovaj bicikl vrlo dopadljivim na prvi pogled.

Ram je čelični ali to ne treba da vas uplaši, njegova težina nije minus i dosta se lako okreće i pomera, nije za nošenje na 5. sprat ali nećete imati problema kada ga treba spustiti u podrum ili slično.

Poseduje nožicu - nogar za naslon a visina sica se lako podešava brzim stezačem (nije potreban alat).

Cherry je pogodna da se na nju montira korpa napred, ili prtljažnik pozadi. Ako imate malo dete možete mu pridodati i sedište bilo na paktreger ili na stub sedišta.

 

Cruiser

Capriolo Cruiser

Ima sličan ram ali je srednja šipka vaze malo viša, što odmah upućuje da je bicikl za muškarce. Takođe poseduje prednju i zadnju kočnicu zbog sigurnosti u saobraćaju.

Obe bicikle se ne prodaju sa ugrađenim osvetlenjem na baterije ali za prvu pomoć će vam koristiti katadiopteri na točkovima, sicu i ispod sedišta (svakako po zakonu i zbog svoje sigurnosti treba da imate lampe).

Što se tiče udobnosti, ona je identična kao i kod Cherry bicikle. Cruiser bicikl nije za jurnjavu, nego za lagano putovanje čak i do dužiš destinacija, u čemu mu opet pomaže široki volan obložen vodootpornim sunđerom, veći sic sa amortizerima i pozicija tela gde vozač nije nagnut napred, pa je i upotreba leđnih mišića manja.

Možete zamisliti sebe kako jednostavno samo uživate u vožnji do obližnjeg parka ili obale, možete mu staviti prtljažnik i osposobiti ga za pijacu, na vama je da sami odlučite.

Svi u timu smo se složili da bi Cruiseru idealno stojala truba i onda bi bicikl bio kompletan :)

 

Obe bicikle imaju identičnu cenu, dolaze u jednoj boji, a ako se kupuju u paru spremni smo vam pokloniti popust samo nam se javite.

Video koji smo pripremili predstavlja naizgled slučjano nastalu ljubavnu priču, u Dudovoj šumi u Subotici, pogledajte...

 

Povezani tekstovi: