Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Testirali smo za Vas Capriolo Adrenalin

Sport grupa MTB bicikl je najpopularnija, a iz nje se izdvaja i veoma traženi model Adrenalin. Omiljen kod tinejdžera i ljudi koji žive mladalačkim duhom. Upravo je za to zadužen njen agresivan dizajn i kombinacija boja koja itekako privlači poglede.

Capriolo Adrenalin je savršen izbor za muškarce, a zahvajući svom obliku rama idealan je i za žene. Prednji amortizeri će vas služiti vrlo dobro i dugo bez potrebe za remontom jer je unutar njih klasična opruga.

 

Bez problema mogu da je voze i devojke koje vole sportski način života jer zakrivljeni volan može da se podesi u više položaja, u zavisnosti da li želite da ste malo spušteni napred ili da uspravno vozite bicikl.

Adrenalin će Vam pružiti potpun užitak gradske vožnje kao i vožnje u prirodi ili po uređenim stazama kroz šumu.

Tehničke karakteristike:

Adrenalin se izrađuje u 3 veličine 18" 20" i 22", sve u zavisnosti od vaše visine.Za naše testiranje korišćen je bicikl sa ramom veličine 22" koji je savršeno odgovarao našim vozačima visine od 170 do 190 cm. Ram je od lagane čelične legure HI-TEN pa je samim tim lagan i lak za nošenje. (u zgradu, podrum i sl.). Poseduje A-Head mesto za volan pa je pogodan za kasniju nadogradnju i menjanje delova.

Ima 21 brzinu za koje su zaduženi već provereni Shimano menjači ukombinovani sa V-Brake ručicama kočnica.

Adrenalin dolazi sa Capriolovim standardnim izborom guma Rubena Rapid sa kramponima i odličnim Krypton aluminijumskim felnama sa duplim zidom. Testirali smo vožnju sa naduvanim gumama na 3.5 bara i bicikla je prosto letela!

Moramo da napomenemo i to da Adrenalin dolazi sa sedištem Selle Royal koje zbog svoje širine i udobnosti podjednako odgovara i ženama i muškarcima.

Uz kupljeni bicikl besplatno se dobija Capriolo flaša za vodu i nogar (naslanjač).

Adrenalin je bicikl sa kojim se bez problema možete upustiti i u duže vožnje po asfaltu, uz lagani tempo ćete bez problema prelaziti kilometre i kilometre puta.

Adrenalin je pokazao da je univerzalan model za sve generacije i sve situacije. Podjednako odgovara i ženama i muškarcima, onim dobrim vozačima i onim malo lošijim. Jednostavno, Adrenalin je bickl za sve i svakoga!

Povezani tekstovi: