Totalbike bicikle i delovi za bicikle

SPRAVA ZA TRBUŠNJAKE AB ROLER

Brend: 
Preporučujemo
Ocena: 
5
Šifra:
291099
TRENAŽER ZA TRBUŠNJAKE AB ROLER Ab Roller je sprava koja će na brz i efikasan način definisati vaše trbušne mišiće. Laka za upotrebu, savršena za vaše telo, pogodna u svakoj upotrebi. Možete je koristiti u kućni, jer na zauzima mnogo prostora, na treningu, u prirodi. Vežbanjem 2 - 3 puta nedeljno, 10 - 15 min dnevno, rezultati će biti neizbežni a vi ćete biti zadovoljni svojom novom savršenom figurom. Kompaktan i efikasan trenažer za učvršćivanje mišića ruku, grudi, ramena, leđa, zadnjice i trbušnih mišića Za one koji žele da skinu višak kilograma ili da svoje telo tokom cele godine održavaju u formi 10 minuta dnevno za prve vidljive rezultate Malih dimenzija tako da ga možete nositi svuda sa sobom .
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:1.699 RSD
 • Opis

  TRENAŽER ZA TRBUŠNJAKE AB ROLER

  Ab Roller je sprava koja će na brz i efikasan način definisati vaše trbušne mišiće.

  Laka za upotrebu, savršena za vaše telo, pogodna u svakoj upotrebi.

  Možete je koristiti u kućni, jer na zauzima mnogo prostora, na treningu, u prirodi.

  Vežbanjem 2 - 3 puta nedeljno, 10 - 15 min dnevno, rezultati će biti neizbežni a vi ćete biti zadovoljni svojom novom savršenom figurom.

  Kompaktan i efikasan trenažer za učvršćivanje mišića ruku, grudi, ramena, leđa, zadnjice i trbušnih mišića
  Za one koji žele da skinu višak kilograma ili da svoje telo tokom cele godine održavaju u formi
  10 minuta dnevno za prve vidljive rezultate
  Malih dimenzija tako da ga možete nositi svuda sa sobom

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (2)

  Komentari

  Ocena: 
  5
  U pocetku mi je bilo pretesko i mislila sam da je ovo najvece djubre. Bukvalno sam jedva uradila jedno spustanje i podizanje. Sad vec mogu da uradim oko 25 i bas se vidi razlika na trbusnjacima! Cilj je da na pocetku ne idete previse nisko, jer se necete moci vratiti. Znaci malo po malo povecavati razdaljinu do koje se spustate. A kad to postane prelako, mozete se rolati i na stranu i samim tim vezbati i misice koji se nalaze sa strane tela. Meni je to dosta izdefinisalo struk, ali sam kod te varijante tek stigla na nekih 5-6 spustanja odjednom. Efektivna sprava, ali uopste nije lako i naivno kao sto izgleda na reklamama!
  Ocena: 
  5
  ja sam do sada najvise uradila 5, stvarno je tesko. posle cetvrtog me vec jako pece stomak :D

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.