Novosti

Novi Vlog, novi proizvodi.  Vlog 08 - Korpe za bicikl Ove nedelje su nared došli i retrovizori. Retrovizor za dečije bicikle, šifra 185054, par retrovizora (levi + desni) pod šifrom 185056 , Boninov retrovizor sa "zglobom" 185060 Kako oni izgledaju pogledajte u klipu ispod :)
Sedma epizoda Vloga - 3 korpe za bicikl Predstavili smo modele koji svojim razlikama prave dovoljno široku ponudu, koja može da zadovolji svačije potrebe. Klasična korpa pod šifrom 187030, korpa sa mestom za svetlo koja je pod šifrom 187031, i na kraju pletena ratan korpa, 187050  
Nova sezona Vloga, koja donosi nov izgled, nov način snimanja, nove teme.... U šestoj epizodi smo prikazali dečije sedište pod šifrom 140214 Kruto, crno sedište, sa lakom montažom na prtljažnik, sa maksimalnom nosivošću od 25 kilograma.  Kako sve to izgleda pogledajte u sledećem videu:    
  Treba ti novi bajs? Proleće i leto su za nama a ti još nisi prelomio/la? Nema više čekanja, sada je pravi trenutak. Totalbike ti poklanja 2000 dinara za kupovinu BILO kog modela muškog ili ženskig bicikla (osim modela na akcjii). Ovu jedinstvenu priliku možeš iskoristiti samo do kraja septembra. Požuri, vreme je za nove točkove!   Kako da iskoristiš popust? Vrlo lako. Kada dodaš bicikl u korpu, na koraku BLAGAJNA, u mesto predviđeno za kupon kod unesi: jesen2017 I to je to, popust od 2000 dinara ti se automatski obračunava.  
Dragi prijatelji, Mi smo, malo je reći fascinirani brojem pristiglih prijava a kvalitet ovogodišnjih priča prevazišao je sva naša očekivanja. Zbog toga je rok za glasanje i pomeren na 4. septembar.  Podsećao vas da ove godine biramo 2 dobitnika, jednog, kao i ranijih godina, odlukom našeg žirija, a drugog - odlukom Vaših glasova. Glasanje se vrši lajkovanjem priče NA NAŠEM SAJTU. Dakle uvažiće se samo lajkovi unutar same priče na našem sajtu. Lajkovi na našoj Facebook stranici ili vašim profilima neće biti uvaženi. 
Darko nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju!
Saša nam je poslao svoju interesantnu priču. Čekamo i tvoju!
Milan nam šalje svoju zanimljivu priču. Čekamo i tvoju!
Petar nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju!
Petar nam je poslao svoju priču o bicikli i avanturama. Čekamo i tvoju. Bicikl koji trenutno vozim ulazi u drugu deceniju. Njime sam prevezeao hiljade kilometara po raznim podlogama, od asfalta do najekstremnijih terena gde se moralo pešačiti. Mnoge avanture su beležene fotografijama, pa su neke priče objavljene i na youtube kanalu.  
Goran nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju! Kada su mi pre ko zna koliko godina ukrali biciklu iz zaključane sušionice, mislio sam da ga više nikad neću kupovati (jer za koga?). A onda se ukazala prilika koju nisam mogao da propustim. Supruga je, normalno, bila razočarana. Sada moj Polar pregazi godišnje po 1.000 km, od čega su mi posebno značajne „Najlepše ture beogradske“ i pentranje na vrh Kablara.
Jelena nam je poslala priču i predivnu pesmu. Čekamo i tvoju priču.
Marijana nam šalje svoju fantastičnu priču u predivnom putovanju. Čekamo i tvoju priču!
Slobodan nam šalje svoju priču, čekamo i tvoju! Ja sam Slobodan iz Aleksinca i imam 29 godina. Od malih nogu sam ljubitelj ove sprave na dva točka, nikad me nisu privlačili automobili ili motori. Pre nekoliko godina sam od svoje neke uštedjevine kupio preko Cikloberze polovan Cube LTD 3. To je prva stvar koju sam ja sebi lično kupio i zbog toga sam vezan za njega.
Sergej nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju! .
Predrag nam je poslao svoju interesantnu priču. Čekamo i tvoju.
Nenad nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju! Prica o meni i mom bajku:Ne bih znao odakle da pocnem sa pricom o bajku.Gledacu da budem sto kraci.Aktivno vozim vec par godina i naravno krenuo sam sa kracim voznjama od po 30tak km ali to naravno tako   ide poceo sam da povecavam kilometrazu a sa vecom kilometrazom osim vece zelje za voznjom krenuli su i veci kvarovi na bicikli.Jedna od najvecih zelja mi je da stignem i do Grcke bajkom.Ja sam bas resen da se oprobam u tome narednog leta ali sa ovim bajkom mislim da cu prilicno da nadrljam.Zato ste vi tu da me spasite,pa vas ovom prilikom molim  nabudzite mi bajs da mogu mirno da krenem sa ostvarenjem svog sna.
Miroslav nam šalje svoju priču, čekamo i tvoju! Pozdrav, zovem se Miroslav. Ovaj bicikl je supruga donela kad smo se vencali. Sentimentalno je vezana za njega posto su ga njen otac i deda sami sklopili od delova drugih bicikla. Sada taj bicikl vozim i ja. Bez tog bicikla nikud ne idemo, a najvise nam sluzi da nosimo decicu u vrtic i za nase nabavke. Voleli bi da mozemo nabudjiti nas bicikl jer nam je od velikog znacaja i nikad je nebi menjali za drugi.
Midorag nam šalje priču o svom MTB bajsu. Čekamo i tvoju!
Miloš nam šalje svoju priču, čekamo i tvoju!

Stranice