Novosti

Novi fitness vlog nam donosi neke od bazičnih vežbi sa pilates loptom, koje možemo raditi kod kuće. U pitanju je žuta pilates lopta obima 65 cm, šifra joj je  291352-Z i košta 999 dinara. Da podsetimo da smo vežbe radili u saradnji sa prijateljima iz sale za treninge "KOD LIČNOG" u ulici Vuka Karadžića 16, u Subotici.https://www.instagram.com/licni_official Uživajte u vežbama :)    
U novoj godini nas je dočekala i nova forma Vloga.  U saradnji sa našim drugarima iz sale za treninge "KOD LIČNOG" u ulici Vuka Karadžića 16, u Subotici smo odlučili da Vam predstavimo Fitness opremu na najbolji mogući način. Na kraju inicijalnog vloga će se nalaziti prozori sa različitim vežbama i jednostavnim klikom možete odabrati uz koje artikle želite da vežbate. Za početak smo uradili vežbe sa medicinskom loptom, loptom za pilates, balans pločom i joga fitnes valjcima. Pogledajmo i video  
Vlog 12 - Trotinet Rider Fantastičan trotinet, aluminijumskog rama, sa zadnjom kočnicom. Preporučujemo ga za decu stariju od 6 godina jer može da razvije sasvim pristojnu brzinu. Visina upravljača se podešava i može da podnese težinu čak do 100 kilograma samog vozača  Šifra je 290118 i opravdava ulaganje. U to ćete se uveriti i nakon videa koji smo o njemu napravili U kometarima slobodno ostavite šifru proizvoda koji bi ste hteli da vidite, i naravno podržite nas kroz like, share i subscribe.
Vlog 11 - dečija bicikla Viola Roditelji se često bace u razmišljanje kada poručuju bicikle za svoju decu, kada kupuju za sebe se to još nekako i ne ispoljava, ali kada je za decu - skeptičnost dostiže maksimum. Iz tog razloga smo prikazali ovaj predivan dečiji bicikl - Viola, model iz 2017-te. Šifra je 917111-16  kako bi makar malo olašali roditeljima u donošenju odluka. Evo i videa  
Vlog broj deset, nova tema i proizvodi koje još nismo prikazivali.
Novi Vlog, novi proizvodi.  Vlog 08 - Korpe za bicikl Ove nedelje su na red došli i retrovizori. Retrovizor za dečije bicikle, šifra 185054, par retrovizora (levi + desni) pod šifrom 185056 , Boninov retrovizor sa "zglobom" 185060 Kako oni izgledaju pogledajte u klipu ispod :)
Sedma epizoda Vloga - 3 korpe za bicikl Predstavili smo modele koji svojim razlikama prave dovoljno široku ponudu, koja može da zadovolji svačije potrebe. Klasična korpa pod šifrom 187030, korpa sa mestom za svetlo koja je pod šifrom 187031, i na kraju pletena ratan korpa, 187050  
Nova sezona Vloga, koja donosi nov izgled, nov način snimanja, nove teme.... U šestoj epizodi smo prikazali dečije sedište pod šifrom 140214 Kruto, crno sedište, sa lakom montažom na prtljažnik, sa maksimalnom nosivošću od 25 kilograma.  Kako sve to izgleda pogledajte u sledećem videu:    
  Treba ti novi bajs? Proleće i leto su za nama a ti još nisi prelomio/la? Nema više čekanja, sada je pravi trenutak. Totalbike ti poklanja 2000 dinara za kupovinu BILO kog modela muškog ili ženskig bicikla (osim modela na akcjii). Ovu jedinstvenu priliku možeš iskoristiti samo do kraja septembra. Požuri, vreme je za nove točkove!   Kako da iskoristiš popust? Vrlo lako. Kada dodaš bicikl u korpu, na koraku BLAGAJNA, u mesto predviđeno za kupon kod unesi: jesen2017 I to je to, popust od 2000 dinara ti se automatski obračunava.  
Dragi prijatelji, Mi smo, malo je reći fascinirani brojem pristiglih prijava a kvalitet ovogodišnjih priča prevazišao je sva naša očekivanja. Zbog toga je rok za glasanje i pomeren na 4. septembar.  Podsećao vas da ove godine biramo 2 dobitnika, jednog, kao i ranijih godina, odlukom našeg žirija, a drugog - odlukom Vaših glasova. Glasanje se vrši lajkovanjem priče NA NAŠEM SAJTU. Dakle uvažiće se samo lajkovi unutar same priče na našem sajtu. Lajkovi na našoj Facebook stranici ili vašim profilima neće biti uvaženi. 
Darko nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju!
Saša nam je poslao svoju interesantnu priču. Čekamo i tvoju!
Milan nam šalje svoju zanimljivu priču. Čekamo i tvoju!
Petar nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju!
Petar nam je poslao svoju priču o bicikli i avanturama. Čekamo i tvoju. Bicikl koji trenutno vozim ulazi u drugu deceniju. Njime sam prevezeao hiljade kilometara po raznim podlogama, od asfalta do najekstremnijih terena gde se moralo pešačiti. Mnoge avanture su beležene fotografijama, pa su neke priče objavljene i na youtube kanalu.  
Goran nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju! Kada su mi pre ko zna koliko godina ukrali biciklu iz zaključane sušionice, mislio sam da ga više nikad neću kupovati (jer za koga?). A onda se ukazala prilika koju nisam mogao da propustim. Supruga je, normalno, bila razočarana. Sada moj Polar pregazi godišnje po 1.000 km, od čega su mi posebno značajne „Najlepše ture beogradske“ i pentranje na vrh Kablara.
Jelena nam je poslala priču i predivnu pesmu. Čekamo i tvoju priču.
Marijana nam šalje svoju fantastičnu priču u predivnom putovanju. Čekamo i tvoju priču!
Slobodan nam šalje svoju priču, čekamo i tvoju! Ja sam Slobodan iz Aleksinca i imam 29 godina. Od malih nogu sam ljubitelj ove sprave na dva točka, nikad me nisu privlačili automobili ili motori. Pre nekoliko godina sam od svoje neke uštedjevine kupio preko Cikloberze polovan Cube LTD 3. To je prva stvar koju sam ja sebi lično kupio i zbog toga sam vezan za njega.
Sergej nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju! .

Stranice