Novosti

Za Level 9.3 tvrdimo da je best buy opcija u sezoni 2018, što se tiče MTB bicikala. Sasvim korektni delovi na dobrom dizajnu će vožnju učiniti ugodnom a opet uzbudljivom.   Njegove tehničke karakteristike ćete pronaći na linku Level 9.3 , a približniji pogled na vidu ispod.      
Za dame i devojke koje žele da malo ubrzaju svoju vožnju, stiže Vam prava adrenalinska bomba u vidu Level 7.2 za 2018-stu godinu Elegantan, brz, lagan. Da ne dužimo dalje uverite se i same kako izgleda nov model u sledećem videu. Slobodno se izjasnite u komentarima kako Vam se dopada i podržite nas kroz like, subscribe i share  
Evo ga naš  "debelić". Fat bike za sezonu 2018, sa hidraulikom. I dalje nema na stanju bicikala za ovu sezonu, tako da je ovo stvarno premijera za sve radoznale vozače. Na stanju se očekuju tokom aprila Fatboy Alloy 2018 se nalazi na ovom linku a video odmah ispod :)    
Iako je februar, mi smo mislima već u sezoni vožnje. I zbog toga ćemo Vam predstaviti novu liniju bicikala, sezona 2018. U momentu kada se ovaj vlog pojavio, još uvek nije bilo gotovih bicikala u samom Capriolu, tako da je ovo svojevrsna pretpremijera. Drugi u nizu bicikala koji premijerno prikazujemo je Bianka Video možete pogledati ispod, a ne zaboravite da kliknetena like, subscribe i share.   
Iako je februar, mi smo mislima već u sezoni vožnje. I zbog toga ćemo Vam predstaviti novu liniju bicikala, sezona 2018. U momentu kada se ovaj vlog pojavio, još uvek nije bilo gotovih bicikala u samom Capriolu, tako da je ovo svojevrsna pretpremijera. Prvi bicikl koji prikazujemo je Diana, malo osveženog dizajna za 2018-tu godinu. Evo je i uvodna reč, posle koje se može pogledati i video o Diana  
Posle malog izleta u fitnes svet, vraćamo se opremi za biicklizam. U novoj epizodi vloga smo se osvrnuli na rukavice, kako za bicikliste tako i jedan par rukavica za teretanu. Rukavice možete pronaći pod šiframa - dečije 185117 , Tour de France 185111 , Capriolo 185127 i Biotech EX-389
Poslednji Fitness Vlog u prvom, mini serijalu o fitnes opremi. Joga valjci / roleri, multinamenska sprava koja, iako izgleda jednostavno, može imati sjajnu primenu i efekat. Možete je pronaći pod šifrom  291317 i cenom od 1799 dinara. Da podsetimo da smo vežbe radili u saradnji sa prijateljima iz sale za treninge "KOD LIČNOG" u ulici Vuka Karadžića 16, u Subotici.https://www.instagram.com/licni_official Video se nalazi u nastavku, a slobodno ostavite u komentarima koji artikal bi ste vi hteli da vidite.  
Predposlednji u prvom krugu fitness vlogova nam donosi neke od bazičnih vežbi sa balans pločom, idealne vežbe za kod kuće. Balans ploča prečnika 40 cm se nalazi pod šifrom 291316 i košta 1579 dinara. Da podsetimo da smo vežbe radili u saradnji sa prijateljima iz sale za treninge "KOD LIČNOG" u ulici Vuka Karadžića 16, u Subotici.https://www.instagram.com/licni_official   Uživajte u vežbama :)
Novi fitness vlog nam donosi neke od bazičnih vežbi sa pilates loptom, koje možemo raditi kod kuće. U pitanju je žuta pilates lopta obima 65 cm, šifra joj je  291352-Z i košta 999 dinara. Da podsetimo da smo vežbe radili u saradnji sa prijateljima iz sale za treninge "KOD LIČNOG" u ulici Vuka Karadžića 16, u Subotici.https://www.instagram.com/licni_official Uživajte u vežbama :)    
U novoj godini nas je dočekala i nova forma Vloga.  U saradnji sa našim drugarima iz sale za treninge "KOD LIČNOG" u ulici Vuka Karadžića 16, u Subotici smo odlučili da Vam predstavimo Fitness opremu na najbolji mogući način. Na kraju inicijalnog vloga će se nalaziti prozori sa različitim vežbama i jednostavnim klikom možete odabrati uz koje artikle želite da vežbate. Za početak smo uradili vežbe sa medicinskom loptom, loptom za pilates, balans pločom i joga fitnes valjcima. Pogledajmo i video  
Vlog 12 - Trotinet Rider Fantastičan trotinet, aluminijumskog rama, sa zadnjom kočnicom. Preporučujemo ga za decu stariju od 6 godina jer može da razvije sasvim pristojnu brzinu. Visina upravljača se podešava i može da podnese težinu čak do 100 kilograma samog vozača  Šifra je 290118 i opravdava ulaganje. U to ćete se uveriti i nakon videa koji smo o njemu napravili U kometarima slobodno ostavite šifru proizvoda koji bi ste hteli da vidite, i naravno podržite nas kroz like, share i subscribe.
Vlog 11 - dečija bicikla Viola Roditelji se često bace u razmišljanje kada poručuju bicikle za svoju decu, kada kupuju za sebe se to još nekako i ne ispoljava, ali kada je za decu - skeptičnost dostiže maksimum. Iz tog razloga smo prikazali ovaj predivan dečiji bicikl - Viola, model iz 2017-te. Šifra je 917111-16  kako bi makar malo olašali roditeljima u donošenju odluka. Evo i videa  
Vlog broj deset, nova tema i proizvodi koje još nismo prikazivali.
Novi Vlog, novi proizvodi.  Vlog 08 - Retrovizori Ove nedelje su na red došli i retrovizori. Retrovizor za dečije bicikle, šifra 185054, par retrovizora (levi + desni) pod šifrom 185056 , Boninov retrovizor sa "zglobom" 185060 Kako oni izgledaju pogledajte u klipu ispod :)
Sedma epizoda Vloga - 3 korpe za bicikl Predstavili smo modele koji svojim razlikama prave dovoljno široku ponudu, koja može da zadovolji svačije potrebe. Klasična korpa pod šifrom 187030, korpa sa mestom za svetlo koja je pod šifrom 187031, i na kraju pletena ratan korpa, 187050  
Nova sezona Vloga, koja donosi nov izgled, nov način snimanja, nove teme.... U šestoj epizodi smo prikazali dečije sedište pod šifrom 140214 Kruto, crno sedište, sa lakom montažom na prtljažnik, sa maksimalnom nosivošću od 25 kilograma.  Kako sve to izgleda pogledajte u sledećem videu:    
  Treba ti novi bajs? Proleće i leto su za nama a ti još nisi prelomio/la? Nema više čekanja, sada je pravi trenutak. Totalbike ti poklanja 2000 dinara za kupovinu BILO kog modela muškog ili ženskig bicikla (osim modela na akcjii). Ovu jedinstvenu priliku možeš iskoristiti samo do kraja septembra. Požuri, vreme je za nove točkove!   Kako da iskoristiš popust? Vrlo lako. Kada dodaš bicikl u korpu, na koraku BLAGAJNA, u mesto predviđeno za kupon kod unesi: jesen2017 I to je to, popust od 2000 dinara ti se automatski obračunava.  
Dragi prijatelji, Mi smo, malo je reći fascinirani brojem pristiglih prijava a kvalitet ovogodišnjih priča prevazišao je sva naša očekivanja. Zbog toga je rok za glasanje i pomeren na 4. septembar.  Podsećao vas da ove godine biramo 2 dobitnika, jednog, kao i ranijih godina, odlukom našeg žirija, a drugog - odlukom Vaših glasova. Glasanje se vrši lajkovanjem priče NA NAŠEM SAJTU. Dakle uvažiće se samo lajkovi unutar same priče na našem sajtu. Lajkovi na našoj Facebook stranici ili vašim profilima neće biti uvaženi. 
Darko nam je poslao svoju priču, čekamo i tvoju!
Saša nam je poslao svoju interesantnu priču. Čekamo i tvoju!

Stranice