Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Decembar 2017

Vlog 12 - Trotinet

Vlog 12 - Trotinet Rider

Fantastičan trotinet, aluminijumskog rama, sa zadnjom kočnicom. Preporučujemo ga za decu stariju od 6 godina jer može da razvije sasvim pristojnu brzinu. Visina upravljača se podešava i može da podnese težinu čak do 100 kilograma samog vozača  Šifra je 290118 i opravdava ulaganje. U to ćete se uveriti i nakon videa koji smo o njemu napravili

Vlog 11 - Viola 16"

Vlog 11 - dečija bicikla Viola

Roditelji se često bace u razmišljanje kada poručuju bicikle za svoju decu, kada kupuju za sebe se to još nekako i ne ispoljava, ali kada je za decu - skeptičnost dostiže maksimum.

Iz tog razloga smo prikazali ovaj predivan dečiji bicikl - Viola, model iz 2017-te. Šifra je 917111-16  kako bi makar malo olašali roditeljima u donošenju odluka.

Evo i videa

Drveni bicikl

Vanvremenski - Primetni  - Savršeni

To je moto Materia Bike, kompanije iz Letonije. Oni su specifični po tome što se njihove bicikle razlikuju od svih ostalih već i na prvi pogled. Što i nije teško jer im je ram napravljen kompletno od DRVETA.
U ponudi imaju Trkačke bicikle, Fiksije i Gradske bicikle. Varijacije su boji drveta su boja lešnika, pepeo i crveno drvo. Naravno svaka od kategorija ima više modela u ponudi.