Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Ultimate Nutrition Bugarski Tribulus 90 kapsula

Ocena: 
0
Šifra:
EX-11
Ultimate Nutrition Bugarski Tribulus 90 kapsula Za muškarce svih uzrasta, optimalni nivoi testosterona znače veće i brže rezultate treninga i dijete, bolje raspoloženje i samopouzdanje, bolji seksualni život i ukupno zdravlje i formu.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:3.200 RSD
 • Opis

  Ultimate Nutrition Bugarski Tribulus 90 kapsula

  Za muškarce svih uzrasta, optimalni nivoi testosterona znače veće i brže rezultate treninga i dijete, bolje raspoloženje i samopouzdanje, bolji seksualni život i ukupno zdravlje i formu. Jednom rečju, optimizacija testosterona je suviše važna da biste je poverili sastojcima i „preparatima“ koji iza sebe imaju samo praznu reklamu. Originalni, bugarski Tribulus, jedini ima kompletan spektar aktivnih sastojaka za prirodno povećanje testosterona, i najsigurniji je način da obezbedite idealne nivoe najvažnijeg muškog hormona – kao što su se već uverile hiljade korisnika ovog nezamenljivog proizvoda.

  Način upotebe:
  2 kapsule, 2-3 puta dnevno.
   

  Nutritivna vrednost:
  750 mg 100% Bulgarian Tribulus Terrestris.

   
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.