Totalbike bicikle i delovi za bicikle

BioTech Multi Hypotonic drink 1l (sa pumpicom)

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-0220
BioTech Multi Hypotonic drink 1l (sa pumpicom) Voda je osnovna materija preko koje se vrši razmena materija u našem organizmu, posredstvom nje mišići i mozak dobijaju hranu i lišavaju se otpadnih materija.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:1.720 RSD
 • Opis
  BioTech Multi Hypotonic drink 1l (sa pumpicom)

  Voda je osnovna materija preko koje se vrši razmena materija u našem organizmu, posredstvom nje mišići i mozak dobijaju hranu i lišavaju se otpadnih materija. Sa druge strane, voda služi i za termoregulaciju, tako što isparava sa površine kože i snižava temperaturu tela. Ovo su osnovni razlozi iz kojih je toku fizičkih napora veoma je važno obezbediti adekvatan unos tečnosti.

   
  Međutim, u toku treninga javlja se i potreba obnove energetskih rezervi koje se tada ubrzano troše. Ako se one iscrpe, tada telo mora da pređe na druge izvore energije, a to znači da započne sa razgradnjom mišića u energetske svrhe. Na taj način postižu se upravo suprotni efekti od željenih, pa telo intezivno gubi na mišićnoj masi umesto da stimuliše mišićni rast
  Multihypotonic drink predstavlja rešenje oba problema. On je u obliku tečnog koncentrata koncipiran da održi visok energetski nivo tokom intezivnih napora i organizmu nadoknadi vitalne supstance tj. vitamine i minerale koje telo gubi znojenjem. On sadrži koktel prostih, složenih ugljenih hidrata,vitamina i minerala u cilju brzog ali postojanog priliva energije. Njegovom upotrebom izbećićete pad snage i motivacije, što će Vaš trening podići na viši nivo.
   
         
  Sastav (100 ml) Količina:
  -Ugljeni hidrati              74,2 g
  -Kalijum                      638 mg
  -Natrijum                      370 mg
  -Kalcijum                      250 mg
  -Magnezijum                    250 mg
  -Taurin                       387 mg
  -Fosfor                       500 mg
  -Vitamin E                       20 mg
  -Vitamin C                       300 mg
  -Vitamin B                        12,8 mg
  -Vitamin B2                       3,2 mg
  -Vitamin PP nikotinamid 36 mg
  -Vitamin B5                12 mg
  -Vitamin B6                 4 mg
  -Vitamin B12                 2 mcg
  -Biotin                         300 mcg
  -Folna kiselina                400 mcg
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.