Totalbike bicikle i delovi za bicikle

BioTech Glutanator 500g

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-0223
BioTech Glutanator 500g GLUTANATOR je preparat koji se koristi iz više razloga : radi povećanja nivoa snage,  zbog povećanja mišićne mase, ali pre svega da bi se sprečila mišićna razgradnja do koje može doći u toku dugotrajnih i napornih treninga.Telo može izgubiti i do 50% svojih rezervi glutamina u toku stresnih situacija kao što je trening.Ukoliko se javi glutaminski deficit u bilo kom delu organizma, mišićne rezerve su prve koje će da stradaju.Kako bi se obezbedila što kvalitetnija apsropcija glutamina, BioTechUsa je razvio novu formulu Glutamina - GLUTANATOR. Radi se o patentiranoj formuli koju čini glutaminska matrica, mešavina od pet (5) vrsta glutamina i to : L-Glutamin, N-Acetil Glutamin, Glutamin-AKG, Glutamin Etil Ester i L-Alanin-L-Glutamin.Ovi oblici glutamina imaju mnogo bolja asimilaciona svojstva, daleko su stabiliniji i veće su bioraspoloživosti što praktično znači da ih organizam može mnogo bolje prepoznati i iskoristiti kao jedinjenje.Time se postiže 100% učinak i maksimalno iskorišćavanje funkcije koju glutamin kao amino kiselina ima.Osim ovoga, preparat je prijatnog ukusa limuna i konzumira se izuzetno jednostavno. Dejstvo: Sprečava mišićnu razgradnju Ubrzava oporavak Farmaceutske čistoće   Način upotrebe : Pomešati jednu porciju/mericu preparata 15gr sa 200-300ml vode.Popiti jednu porciju 30 minuta pre treninga a drugu odmah nakon treninga. .
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:3.070 RSD
 • Opis

  BioTech Glutanator 500g

  GLUTANATOR je preparat koji se koristi iz više razloga : radi povećanja nivoa snage,  zbog povećanja mišićne mase, ali pre svega da bi se sprečila mišićna razgradnja do koje može doći u toku dugotrajnih i napornih treninga.Telo može izgubiti i do 50% svojih rezervi glutamina u toku stresnih situacija kao što je trening.Ukoliko se javi glutaminski deficit u bilo kom delu organizma, mišićne rezerve su prve koje će da stradaju.Kako bi se obezbedila što kvalitetnija apsropcija glutamina, BioTechUsa je razvio novu formulu Glutamina - GLUTANATOR.

  Radi se o patentiranoj formuli koju čini glutaminska matrica, mešavina od pet (5) vrsta glutamina i to : L-Glutamin, N-Acetil Glutamin, Glutamin-AKG, Glutamin Etil Ester i L-Alanin-L-Glutamin.Ovi oblici glutamina imaju mnogo bolja asimilaciona svojstva, daleko su stabiliniji i veće su bioraspoloživosti što praktično znači da ih organizam može mnogo bolje prepoznati i iskoristiti kao jedinjenje.Time se postiže 100% učinak i maksimalno iskorišćavanje funkcije koju glutamin kao amino kiselina ima.Osim ovoga, preparat je prijatnog ukusa limuna i konzumira se izuzetno jednostavno.

  Dejstvo:

  • Sprečava mišićnu razgradnju
  • Ubrzava oporavak
  • Farmaceutske čistoće

    

  Način upotrebe :
  Pomešati jednu porciju/mericu preparata 15gr sa 200-300ml vode.Popiti jednu porciju 30 minuta pre treninga a drugu odmah nakon treninga.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.