Totalbike bicikle i delovi za bicikle

UNI Animal Flex 44pak

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-286
UNI Animal Flex 44pak Kombinacija Joint Construction, Joint Support i potpuno novog Joint Lubrication kompleksa za Vaše zglobove!!! Napornijim treninzima, većim težinama, brojnim serijama Vaše zglobove, tetive, ligamente i vezivna tkiva izlažete većem stresu.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:5.400 RSD
 • Opis
  UNI Animal Flex 44pak

  Kombinacija Joint Construction, Joint Support i potpuno novog Joint Lubrication kompleksa za Vaše zglobove!!!

  Napornijim treninzima, većim težinama, brojnim serijama Vaše zglobove, tetive, ligamente i vezivna tkiva izlažete većem stresu. Animal Flex je koncipiran tako da pomaže jačanju Vašeg telesnog skeleta, kao i da pomogne u zaštiti vaših zglobova, tetiva i ligamenata, koji su izloženi velikim opterećenjima tokom treninga. Animal Flex je namenjen sportistima koji se bave bodibildingom i powerliftingom.
   
  Svaki paketić Animal Flexa sadrži nekoliko ključnih zaštitnih komleksa koji će pomoći zglobovima: moćan kompleks za zglobove (Joint Connstruction Complex) koji pomaže obnovi vezivnog tkiva, zatim kompleks za podrsku (Joint Support Complex) koji pruža doprinos pri saniranju i redukciji bola i potpuno novi kompleks za podmazivanje (Joint Lubrication Complex) koji pomaže zglobovima prilikom njihovog pomeranja. Animal Flex sadrži i mešavinu ključnih vitamina i minerala koji doprinose optimalnom zdravlju zglobova. Animal Flex je efikasan suplement, čijom upotrebom ćete zaštititi  zglobove, ligamente, hrskavice, tetive i sva vezivna tkiva.
   
  Način upotrebe:
  Kao dijetetski suplement, uzeti jedan paketić dnevno, na prazan stomak ili sa obrokom. Pre upotrebe Animal Flexa konsultujte lekara.
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.