Totalbike bicikle i delovi za bicikle

CAPRIOLO KOSA KLUPA ROTIRAJUĆA LUX

Brend: 
Novo
Preporučujemo
Ocena: 
0
Šifra:
291255
CAPRIOLO KOSA KLUPA ROTIRAJUĆA LUX- Specijalizovana sprava za istezanje leđnih mišića, vežbe gravitacije i vežbanje trbušnjaka   Inverzija može da pomogne oslobađanju od mnogih vrsta tegoba sa leđima.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:23.999 RSD
 • Opis
  CAPRIOLO KOSA KLUPA ROTIRAJUĆA LUX- Specijalizovana sprava za istezanje leđnih mišića, vežbe gravitacije i vežbanje trbušnjaka
   
  Inverzija može da pomogne oslobađanju od mnogih vrsta tegoba sa leđima.
   
  Postoje mnogi razlozi za bol u leđima, uključujući loše držanje, slaba leđa i slabe trbušnjake, kao i grč leđnih mišića. Mnogi od ovih uzroka mogli bi se u stvari pripisati jednoj sili protiv koje se svi borimo: gravitaciji.
  Kako onda inverzija pomaže pri bolovima u leđima? Vrlo jednostavno, inverziona terapija primorava gravitaciju da radi u vašu korist tako što stavlja vaše telo u obrnut položaj u odnosu na linije sila gravitacije. Inverzija izdužuje kičmu, povećavajući prostor izmedu pršljenova, što smanjuje pritisak na diskove, ligamente i korene nerava. Manje pritiska znači manje bola.
   
  BLAGODETI INVERZIONE TERAPIJE
   
  Smanjuje bol u leđima
  Oslobađa od stresa
  Poboljšava protok krvi i limfe
  Povećava dotok kiseonika u mozak
  Smanjuje efekte starenja povezane sa uticajem gravitacije
  Pomoć sportistima
  Vežbanje trbušnih mišića:
   
  Capriolo kosa klupa je ujedno jedna od najefikasnija sprava za jačanje stomačnih mišića, zahvaljujući mogućnosti rotiranja u svakom trenutku se može prilagoditi korisnikovim potrebama.
   
  Specifikacija:
   
  Trenažer za prevenciju i otklanjanje hroničnog bola u leđima i neprijatnog osećaja ukočenosti
  Brzo i jednostavno podešavanje sa sigurnosnim sistemom pravilnog položaja tela
  Maksimalna dozvoljena težina korisnika 136kg
  Maksimalna visina 198cm
  Nakon upotrebe se može sklopiti radi uštede prostora
  NAPOMENA:
  Inverziona terapija može pružiti mnogo vašem zdravlju. Može vas osloboditi bola u leđima, može izvršiti dekompresiju kičme,  izvršiti istezanje mišića i ligamenata, poboljšati cirkulaciju, smanjiti uticaj stresa, i sve u svemu pomoći u održavanju dobrog fizičkog stanja. Ipak, ova vrsta terapije i vežbe ne odgovara svakome. Ako imate neku od nabrojanih bolesti ili problema sa zdravljem, molimo vas da ne koristite inverziju bez dogovora sa lekarom (ovo nije lista koja isključuje osobe sa navedenim bolestima i služi da upozori potencijalne korisnike). Osobe sa koštanim implantima, osteoporozom, ozbiljnijim povredama kičme i osobe sa problemima kardiovaskularnog sistema, trudnice i osobe sa povišenim očnim pritiskom ne treba da se podvrgavaju ovom tretmanu.
   
  Garancija:
   
  Uz svaki proizvod dobija se uputstvo za samostalno sklapanje. Za ostvarivanje navedene garancije potrebno je da nakon uručenja proizvoda sklapanje obavi ovlašćeni servis. Cena sklapanja nije uračunata u cenu proizvoda i zavisi od udaljenosti kupca od servisnog centra.
 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.