Totalbike bicikle i delovi za bicikle

TWINLAB Nitric Fuel Tabs 90 tableta

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
LV-1031
TWINLAB Nitric Fuel Tabs 90 tableta Tokom intenzivnijih i težih fižičkih napora, česta je pojava da mišići otkažu pre kraja treninga.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:2.070 RSD
 • Opis

  TWINLAB Nitric Fuel Tabs 90 tableta

  Tokom intenzivnijih i težih fižičkih napora, česta je pojava da mišići otkažu pre kraja treninga. To se dešava zbog nedostatka jednog od limitirajućih faktora za snagu i izdržljivost mišića - kiseonika. Što se brže kiseonik i energetski nutrijenti ubace u mišićne ćelije, to one mogu da proizvode više energije i snage. U takvim slučajevima potreban je azotoksid, čije stvaranje omogućava Nitric Fuel. On otvara fiziološke prolaze za protok materije, ubrzavajući dotok kiseonika i krvi bogate nutrijentima u mišiće. Ovaj proces omogućava mišićima da se napregnu i opterete do maksimuma. Takođe, poboljšava njihovu prokrvljenost, pa daje efekat definisanosti i napumpanosti mišića.Naučnici su azotoksid otkrili krajem 90-ih, kada su pokušavali da otkriju mehanizam po kome je arginin odgovoran za relaksaciju krvnih sudova i regulaciju njihovog tonusa, a time i smanjenje krvnog pritiska. Otkrili su da azotoksid ima kritičnu ulogu u poboljšanju cirkulacije, ali i u širokom spektru drugih fizioloških procesa, kao što su stimulacija rasta mišićne mase i snažna podrška imunološkom sistemu. Pri nedostatku azotoksida, rast mišića vidno se usporava.

  Osnovu ovog revolucionarnog proizvoda čine beta-alanin i Power Pump kompleks (di-arginin malat, di-kreatin malat, citrulin malat, asparaginska kiselina, L-histidin), koji na prirodan način pospešuju sintezu azotoksida. Kombinacijom dejstva ovih sastojaka povećava se volumen mišićnih ćelija i postiže dodatna energija, snaga i izdržljivost, dok glicerin monostearat povećeva hidrataciju mišićnog vlakna. Svi ovi sastojci su ukonbinovani u jedinstvene dvoslojne tablete gde se jedan sloj otpušta i reaguje odmah po uzimanju dok drugi, sporo otpuštajući sloj, deluje u naredna 2 sata.

  Dejstvo:

  • sadrži jedinstvene dvoslojne tablete za produženu i intezivnu napumpanost i definisanost mišića
  • brži protok krvi koja snabdeva ćelije kiseonikom i efikasniji dotok hranljivih materija
  • beta-alanin za povećanje snage i izdržljivosti
  • kreatin za energiju i duži i efektniji trening i maksimalno opterećivanje i iskorišćavanje mišića
  • povećanje sinteze i raspoloživosti proteina
  • brži oporavak i obnavljanje tkiva
  • jačanje imuniteta
  • ubrzava metabolizam glutamina i arginina
    

  Način upotrebe:

  6 tableta sa dl vode 30 minuta pre treninga. Ne uzimati više od 9 tableta dnevno.

  Nutritivne vrednosti:
  za dozu od 6 tableta

  Energetska vrednost  - 17 kcal
  Proteini  -  0 g
  Ugljeni hidrati  - 2,75 g
  Masti  - 650 mg
  Niacin  - 30 mg
  Beta-alanin  - 3200 mg
  Power Pump kompleks (di-arginin malat, di-kreatin malat, citrulin malat, asparaginska kiselina, L-histidin)  - 2334 mg
  Glicerin monostearat -  300 mg
  Ostali sastojci:modifikovana celuloza E460 (sredstvo za povećanje zapremine), sredstva protiv zgrudvavanja (stearinska kiselina, silicijumdioksid, magnezijum stearat), unakrsno vezana natrijumkarboksimetilceluloza (stabilizator), dikalcijum fosfat, dekstrin, plava boja (E133, E132), monohidratna dekstroza, sojin lecitin, žuta boja (E110), natrijum citrat. 

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.