Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Natrol Easy-C 300mg 120 tableta

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
EX-0882
Natrol Easy-C 300mg 120 tableta Dejstvo: jak antioksidant koji pomaže u borbi protiv bolesti, pomaže u održanju jakog imunog sistema, smanjuje bolove u mišićima posle napora, štiti organizam od štetnog dejstva stresa, štiti centralni nervni sistem, sprečava razlaganje kostiju, služi za prevenciju i lečenje alergija, astme, bolesti srca   Vitamin C je najpoznatiji vitamin sa mnogobrojnim funkcijama.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:950 RSD
 • Opis
  Natrol Easy-C 300mg 120 tableta

  Dejstvo:

  • jak antioksidant koji pomaže u borbi protiv bolesti,
  • pomaže u održanju jakog imunog sistema,
  • smanjuje bolove u mišićima posle napora,
  • štiti organizam od štetnog dejstva stresa,
  • štiti centralni nervni sistem,
  • sprečava razlaganje kostiju,
  • služi za prevenciju i lečenje alergija, astme, bolesti srca

    

  Vitamin C je najpoznatiji vitamin sa mnogobrojnim funkcijama. Natrolov Easy-C 300mg Time Release je preparat čijom ćete upotrebom priuštiti sebi sve dobrobiti vitamina C, sadržanog u ovoj novoj formuli. Uspešno se koristi u prevenciji raznih oboljenja i igra važnu ulogu kod normalnog rasta. Neophodan je za očuvanje zdravih desni, kostiju i u jačanje imunološkog sistema. Pospešuje apsorpciju gvožđa, snižava holesterol i pruža zaštitu od dejstva kancerogenih materija, i, zajedno sa folnom kiselinom, i vitaminom B12, pojačava sazrevanje crvenih krvnih zrnaca. Sportisti i pušači imaju povećanu potrebu za vitaminom C, jer im je imunološki sistem više opterećen. Pri većim fizičkim aktivnostima i potrebe za vitaminom C rastu, tako da sportisti treba da konzumiraju veće količine ovog vitamina, pogotovo pred takmičenja. Vitamin C je jedan od najvažnijih antioksidanata, koji smanjuju količinu štetnih produkata metabolizma u organizmu, doprinoseći boljem opštem stanju organizma. Savremeni preparati vitamina C, kao što je Natrol Easy C 300mg, sadrže i bioflavonoide. Ove materije nisu vitamini u pravom smislu te reči, ali se često nazivaju kompleksom vitamina. Obzirom da oni stimulišu apsorpciju vitamina C, bolji efekat se postiže ukoliko se konzumiraju zajedno. Uz vitamin C, održavaju kolagen u zdravom stanju i pomažu stvaranje otpornosti prema infekcijama. Ljudski organizam nije u mogućnosti da sintetiše bioflavonoide, pa ih, stoga, moramo unositi hranom. Ova grupa jedinjenja se često primenjuje u tretmanu sportskih povreda, jer oni ublažavaju bol, posledice udara, smanjuju krvarenje, kao i simptome izazvane niskim koncentracijama kalcijuma u serumu. Poseduju i antibakterijsko dejstvo, kao što stimulišu i cirkulaciju krvi. Pomažu produkciju žuči, snižavaju nivo holesterola u krvi i štite oči od stvaranja katarakte. Bioflavonoidi i C-vitamin, zajedno, uspešno se primenjuju u dopunskom lečenju herpesa. Dokazano je da preko 300 bioloških funkcija zavise od njegovog prisustva u ljudskom organizmu. Nikako nije svejedno u kom obliku se C vitamin unosi, a to je od suštinske važnosti.

  Easy C 300mg je najbolja, do sad poznata, forma C vitamina i ona garantuje brži priliv ovog esencijalnog elementa u krvotok, njegovo duže zadržavanje u organizmu i veću učinkovitost. Efikasnost preparata Easy C 300mg čak 4 do 5 puta premašuje efikasnost običnog vitamina C (askorbinske kiseline), a tajna leži u njegovom prirodnom jedinjenju sa kalcijumom. Ovo jedinjenje apsolutno ne izaziva tegobe u probavnom traktu (pošto je pH neutralan), i sa lakoćom se resorbuje i transportuje do mesta njegove upotrebe u organizmu.

  Natrolov Easy C 300 mg Time Release je jedinstvena formula koja sadrži zaštićenu mešavinu vitamina C koja uključuje i esterifikovan oblik vitamina C, B vitamine, cink, folnu kiselinu, kalcijum i veoma značajne bioflavonoide, koji pružaju izuzetnu pomoć vašem organizmu tokom zimskog perioda. Posebna pozitivna karakteristika Easy C 300 mg Time Release je ta što mogu da ga koriste svi, pa čak i oni sa veoma osetljivim želucem. Još jedna pozitivna strana Natrolovog vitamina C je u dizajnu tablete, vremenski produžene apsorpcije. Ovo omogućava njegovo postojano dejstvo u višečasovnom periodu, za razliku od klasičnih, praškastih i šumećih preparata kod kojih se vitamin C brzo izlučuje putem mokraće. Nesmetano možete uživati u pozitivnoj strani života, kada uz sebe imate preparat Easy C 300 mg Time Release.

  Način upotrebe:
  Uzmite 1 tabletu, do dva puta dnevno, uz ili nakon jela.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.