Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Ručni Teg Kettlebell - Rusko Zvono

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
291415
Ručni Teg Kettlebell - Rusko Zvono čelično presvučeno sa plastikom Kettlebell nudi različite mogućnosti obuke i omogućava da se izgradi snaga, pokretljivost, izdržljivost i ravnoteža na bezbedan i efikasan način. Za razliku od tradicionalnih tegova za vežbanje, kod kettlebell tega centar mase se proširio izvan ruke, time se omogućavaju balističke vežbe, krilni pokreti i potezi njihanja, koji kombinuju kardiovaskularni trening, trening snage i fleksibilnosti. Opšta namena: Pomaže kod razvijanja funkcionalne snage, snage trupa i ravnoteže uz pojačano trošenje kalorija. Povećava izdržljivost, eksplozivnost i dinamičku fleksibilnost. Izvrsno kod funkcionalnih sportova za pojačane kondicione pripreme.       .
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:2.899 RSD
 • Opis

  Ručni Teg Kettlebell - Rusko Zvono čelično presvučeno sa plastikom

  Kettlebell nudi različite mogućnosti obuke i omogućava da se izgradi snaga, pokretljivost, izdržljivost i ravnoteža na bezbedan i efikasan način.

  Za razliku od tradicionalnih tegova za vežbanje, kod kettlebell tega centar mase se proširio izvan ruke, time se omogućavaju balističke vežbe, krilni pokreti i potezi njihanja, koji kombinuju kardiovaskularni trening, trening snage i fleksibilnosti.

  Opšta namena:

  Pomaže kod razvijanja funkcionalne snage, snage trupa i ravnoteže uz pojačano trošenje kalorija.
  Povećava izdržljivost, eksplozivnost i dinamičku fleksibilnost.
  Izvrsno kod funkcionalnih sportova za pojačane kondicione pripreme.

   

   

   

  Proizvođač: 
  HAWK FITNESS, Kina
  Zemlja porekla: 
  Kina
  Dobavljač: 
  Capriolo d.o.o.
  Jedinica mere: 
  kom
 • Tehničke karakteristike
  Težina tega: 
  16kg
 • Komentari i recenzije (0)

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.