Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Trenažer TACX ANTARES T1000

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
291033
Trenažer valjci TACX ANTARES T1000 Antares valjci su Tacx-ov revolucionarni doprinos popularnosti drumskog biciklizma.
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:27.999 RSD
 • Opis

  Trenažer valjci TACX ANTARES T1000

  Antares valjci su Tacx-ov revolucionarni doprinos popularnosti drumskog biciklizma. Imaju izuzetan dizajn, a zahvaljujući konusnim valjcima, još su stabilniji. Sa Antaresom se možete još više usredsrditi na svoje ciljeve treninga: poboljšati svoju kondiciju i ''biciklističku'' snagu te pojačati osećaj ravnoteže u isto vreme. Ukoliko vozite bez podupirača, to iziskuje veću koncentraciju, ali je odlična priprema za trke. Tacx Antares valjci se razlikuju od ostalih valjaka zbog težih i konusnih valjaka koji imaju veći moment tromosti – veća ''zamašna'' masa koja omogučava bolju jednoličnost okretanja. Sklopljen ima samo 80 cm, pa je stoga lako prenosiv.

  Opšta karakteristika:

  Idealni za usavršavanje koordinacije, tehnike i povećanja osećaja za ravnotežu.
  Vožnja bicikla na TACX Antares T1000 je vrlo jednostavna sa potpuno prirodnim pokretima kao na drumu. Ovaj trenažer je konstruisan sa konusnim valjcima čiji dizajn čini praktično nemogućim da se vozi van valjaka.
  Idealni su za trening kada su napolju loše vremenske prilike (sneg, kiša, vetar. .. ). Sklopivi valjci su samo 80 cm, što ih čini jednostavnim za nošenje i skladištenje.

  TACX Antares T1000 je zvanični trenažer na Olimpijskim Igrama 2012.

 • Tehničke karakteristike
 • Komentari i recenzije (0)
Povezani tekstovi: 

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.