Totalbike bicikle i delovi za bicikle

2013

Biciklistička tura Moraholom (Mađarska) - Palić (Srbija)

Biciklistička tura Moraholom (Mađarska) - Palić (Srbija)

U okviru IPA programa međunarodne saradnje Mađarska - Srbija, organizuje se biciklistička tura Moraholom (Mađarska) - Palić (Srbija) 21. septembra - subota.

Na odličnom sajtu HU-SRB-TANDEM su svi detalji vrlo dobro opisani, tu je i prijavnica za registraciju učesnika, maksimalni broj je 300 biciklista.

Pored kolone će uvek biti policijska pratnja i lekar.

Od Portugala do Srbije - Bikes Tell Stories, dokumentarac

Gotovo nedeljno imamo upite za sponzorstva, to su manje ili veće ture, individualne ili grupne. Neko ide do Jadrana, neko do Grčke..., ali Milan i njegova ekipa su nam se obratili sa konkretnom idejom. On želi da odvozi turu od Portugala do Srbije a pararelno sa vožnjom će kamerom zabeležiti zanimljive ljude za koje slobodno možemo reći da im je biciklizam u duši.

Kupovinom bicikla dobijate besplatno noćenje za dvoje (Totalbike i Brvnara Glišović)

Brvnara Glišović i Totalbike

Totalbike i Brvnara Glišović poklanjaju besplatno noćenje za dve osobe uz kupovinu nove bicikle. Želeli smo da spojimo lepo i korisno. Znamo da je radost kada se kupi novi dvotočkaš a tu sreću želimo da uvećamo lepim i mirnim odmorom u Brvnari Glišović (Gornji Milanovac).

Kupovinom nove bicikle obezbedite sebi produženi vikend na planini sami sa voljenom osobom ili sa svojim društvom. Naravno očekuje se da ponesete i svoj novi bicikl ako volite vožnju po planini ;)

Kick bike stigao i u Srbiju

Ilija nam je poslao fotografije sveže izrađenog KICK BIKE-a. Nekoliko godina je ovaj trend aktuelan u Americi a polako osvaja i evropsko tržište.

Ovaj bicikli trotinet je zgodan pre sveg za turiste, za razgledanje grada ali i za neke kraće vožnjnice. Sigurno ćete ih videti ovog leta u Beogradu.

Vidićete na fotografijama da oprema uopše nije loša, pa je udobnost zagarantovana. Nekada smo ko mali uživali u trotinetima a sada možemo i kao veliki ;)

Capriolo Club nagradna igra i najava novih Capriolo bicikli za 2013

Sutra  15.02.2013. će se održati izvlačenje srećnih dobitnika vrednih nagrada koje poklanja kompanija Capriolo. 

Pravo na učešće imaju svi koji su registrovali svoj bicikl do 31. decembra 2012 godine na www.caprioloclub.com.

Ako ste kupili i registrovali svoj bicikl u Capriolo Club velike su šanse da osvojite nešto iz nagradnog fonda: 50 Capriolo majica, Krypton paket, Tour de France paket proizvoda, Capriolo vaučere od 5000, 10000 dinara i vaučer u vrednosti bicikle koju ste kupili - registrovali.