Totalbike bicikle i delovi za bicikle

GIMFIT STRUNJAČA TANJA 0.6CM

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
S100702
GIMFIT STRUNJAČA TANJA 0.6CM Što se tiče materijala, korišten je neklizajući neopren zahvaljujući kome se strunjača ne deformiše  i pomera tokom vežbanja, i koja štiti od abrazije.  Takođe, da bi se povećao otpor strunjača je oivičena trakom čitavom dužinom. Trake i drška su takođe prednost pošto značajno olakšavaju transport i čine proizvod lakim za rukovanje. Udobna, neklizajuća strunjača oivičena trakom Drške olakšavaju transport Materijal: meki neopren koji ne upija vlagu Dimenzije: 180x60x0.6 cm .
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:1.699 RSD
 • Opis

  GIMFIT STRUNJAČA TANJA 0.6CM

  Što se tiče materijala, korišten je neklizajući neopren zahvaljujući kome se strunjača ne deformiše  i pomera tokom vežbanja, i koja štiti od abrazije. 
  Takođe, da bi se povećao otpor strunjača je oivičena trakom čitavom dužinom.
  Trake i drška su takođe prednost pošto značajno olakšavaju transport i čine proizvod lakim za rukovanje.

  • Udobna, neklizajuća strunjača oivičena trakom
  • Drške olakšavaju transport
  • Materijal: meki neopren koji ne upija vlagu
  • Dimenzije: 180x60x0.6 cm
 • Tehničke karakteristike
  Vrsta: 
  strunjača
 • Komentari i recenzije (0)
Povezani tekstovi: 

Joga Za Bicikliste

Naše telo trpi velike napore prilikom vožnji po neravnim terenima i dugotrajnom sedenju u jednoj poziciji. Zbog toga su jačanje i oporavak neophodni našem organizmu. Joga za bicikliste je vrlo korisna jer poboljšava snagu, fleksibilnost, izdržljivost, ali i sposobnost koncentracije. Vežbajući jogu treniraćete i pravilnu tehniku disanja, što je na biciklu često od ključne važnosti.

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Totalbike se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.