Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Ako razmišljate da uzmete BMX, ali vam se bicikl od 20 inča čini premalim, onda evo rešenje 29 er BMX

Neke poznate marke za 29 er BMX ove

GT Pro Performer 29″, veći i bolji nego ikad.

GT vraća jednu od svojih najomiljenijih boja na 2021 Pro Performer! Deo GT-ove linije Heritage BMX bicikala, 29-inčni profesionalni izvođač odaje počast Pro Performeru iz 1986. i dolazi u toj klasičnoj GT plavoj i beloj boji. Ovaj bicikl izgleda baš kao klasični 20″ Pro Performer od 86′, ali sa boljom tehnologijom i većom veličinom točkova!! 

 

 

2021 Dyno Pro Compe LTD 29″ BMX – Wheelie – Bike

Legendarni Dino brend se vratio u punoj snazi i oni prave klasične Pro Compe kompletne bicikle za veliku decu! Da, baš kao Pokemon, Dino Pro Compe je evoluirao od 20″ do velikog 29nera za starce i „Vheelie“ decu! Ova ljubičasta boja je za model ograničenog izdanja i izgleda sveže! Sve karakteristike koje su učinile 87′ Dino legendarnim istaknutim su na ovom novom modelu kao što su Dino perece šipke, viljuške u stilu Pro Compe, gornji deo cevi i platforma za držanje sedišta!

 

 

 

Houston Big Ripper 29”

Predstavljamo novi, ograničeno izdanje Houston Big Ripper. Hjuston, Teksas je poznat po raketama svih vrsta, a Houston Ripper je van ovog sveta sa svojim starinskim bojama i dizajnom. Hjuston ima neverovatnu biciklističku životnu scenu, tako da možete očekivati da će se ljudi sliniti kada se kotrljate kroz Clutch Citi na ovom astronomski sjajnom biciklu. Houston Ripper je ograničeno izdanje sa samo 750 bicikala dostupnih u Severnoj Americi i 130 bicikala dostupnih u Evropi, tako da ne hodajte - trčite do najbliže prodavnice bicikala SE da biste dobili jedan. 

 

 

2021 Sunday High C 29″, Matte Army Green BMX Bike

Sunday is bringing the 29″ goods with their new High C BMX bike!! This big boy comes in a nice matte army green colorway with black parts. I’m digging the brown Sunday Badge seat as a nice offset color to go with the matte green. I also like the long 23.5 top tube on this bike! Be sure to give this bike a rating for the new Battle Of The 29ner’s chart!

 

 

SE Releases The Philly Big Ripper!! ANOTHER BMX BANGER!!!

SE Bikes je upravo bacio još jednu bombu na nas sa Philli Ripper-om!!! Znao sam da će ovo biti sledeći koji će pustiti. Toliko izleta se dogodilo u Filadelfiji u poslednjih nekoliko godina i tamo ima mnogo jahača. Moja pretpostavka za sledećeg Velikog Trboseka je Boston!!

 

 

Throne Cycles – The Goon – White Bling Colorway Is Fire!

Throne Cicles je izbacio još jedan Goon 29″ u novoj novoj boji! Ovaj je urađen u beloj i zlatnoj boji koja mu je donela titulu „Beli sjaj“. Bicikl ima zlatne nalepnice i zlatne prskanje svuda. Točak ima zlatne felge, bradavice i žbice. Čvorišta dolaze u beloj boji sa zlatnim prskanjem. Belo i zlatno vezeno sedište, zlatna stabljika, hromirane poluge, crne i zlatne ručke za zaključavanje.

 Framed - Twenty9er BMX Bike

Ako razmišljate da uzmete BMX, ali vam se bicikl od 20 inča čini premalim, onda je vreme da pogledate Framed Tventi9er bicikl za muškarce. Ova mašina je sjajna! Ima sve karakteristike standardnog BMKS bicikla, ali su veće. Sa gornjom cevom od 24,5 i aluminijumskim točkovima od legure 29 sa dvostrukim zidovima, krstarićete udobno. Ali ne radi se samo o udobnosti – sa karakteristikama kao što su Chromoli 3-delne poluge, zapečaćeni set točkova i zadnja disk kočnica, ovaj bicikl može da radi! Ne namiri se. Uzmite Framed Tventi9er i vidite da li još uvek imate te BMX veštine.

 

 

The Miami Ripper Is Here!! SE Bikes Drops Another BANGER!!

Čekanje na Miami Ripper a iz Majamija je završeno! SE Bikes je ispustio još jednog Big Citi Ripper-a za nas da slinimo. Obožavam ovu liniju bicikala inspirisanih gradom koje su objavili i mislim da će mi ovaj biti najlepši do sada.