Totalbike bicikle i delovi za bicikle

CAPRIOLO FASTBOY: Isključivo za hrabre!

Fixed gear, od milja - fixi - najkontroverzniji model današnjice. Planeta je podeljena u dve grupe: na one koji ga obožavaju i na one koji ga mrze. 

Fixi bicikle karakteriše lančanik direktno spojen sa zadnjom osovinom, što automatski znači i fiksni prenos. Prema tome, nema menjača i nema suvišnih kompikacija, a i sam bicikl je znatno lakši. Kao što i sami možete pretpostaviti, fixed gear bicikli su namenjeni onima koji uživaju u jednostavnosti, ali im je u isto vreme bitno i da budu originalni i jedinstveni. 

I sa finansijskog aspekta fixi je veoma primamljv. S obzirom na to da nema veliki broj raznoraznih delova, troškovi održavanja su značajno niži nego kod modela sa većim brojem brzina. Mogućnost prilagođavanja dizajna sopstvenim potrebama i ukusu je upravo ono što je zaludelo fixi-fanove širom sveta. Ukoliko niste znali, u određenim državama postoje čak i grupe obožavalaca ovih modela, koje se graniče i sa kultovima. Da li je to preterano ili ne, odlučite sami.

Mi ćemo Vam danas predstaviti jedan od ovih modela, Capriolov fixed gear bicikl - FASTBOY. 

fixi bicikl

Fastboy dolazi u dve kombinacije boja. Za ekstrovertne ličnosti, tu je beli ram sa crvenim i plavim deteljima. Ovakva kombinacija odiše veselošću i energijom, i definitivno ne može proći neprimećena! Kada god je neko od nas rešio da isproba ovaj bicikl i napravi krug po gradu, primetio je okretanje glava i zadivljene uzdahe. Fixi bicikli su definitivno nešto na šta ljudi na našim prostorima još uvek nisu navikli, ali upravo to je ono što će Vas učiniti biciklističkim i modnim pionirima.

single speed bicikl

Sa druge strane, tu je i tamnija varijanta Fastboy fiksija. Kombinacija mistične crne i električne plave je idealan miks duboke elegancije i moderne neustrašivosti. Savršen je za introvertne ličnosti koje žele da budu u trendu, ali ne i da privlače previše pažnje.

 

Ukoliko Vam sve gore navedeno nije dovoljan razlog da se odlučite za Capriolo Fastboy, evo još par činjenica: zbog toga što ima samo najosnovniju opremu, Fastboy teži samo 10,10kg! To ga čini idealnim biciklom za držanje u stanu, pa čak i tegljenje uz stepenice ukoliko nemate lift. Moderan dizajn ovaj bicikl čini pravim umetničkim delom, te ga možete držati i na sred dnevne sobe, a da tamo ne izgleda čudno. A ukoliko ste ekstremno hrabri i tražite dodatnu avanturu, ovaj bicikl može ići i unazad! Da, dobro ste čuli - unazad! 

A sada, odaberite odgovarajuću kombinaciju za sebe i krenite u TotalBike avanturu!

capriolo fixi bicikl prodaja fastboy