Totalbike bicikle i delovi za bicikle

GT Pro Performer 29: The Mandalorian™ Edition

GT Bicicles i Lucasfilm sarađuju na 29-inčnom BMX biciklu Pro Performer inspirisanom Madalorijanom!! Ovo je VELIKO!!! Ok Madalorian kospleeri, ovo je savršen način da poboljšate svoj kosplej za sezonu stripova 2023!

Aliso Vijeho, Kalifornija – 1. maj 2023. Pionir industrije GT Bicicles, u saradnji sa Lucasfilmom, ponovo je zamislio glavnog lika serije Mandalorian, Dina Djarina, u obliku na dva točka.
 
Izgrađen na 29-inčnoj verziji GT-ove kultne Pro Performer freestile BMKS platforme, GT Pro Performer 29: The Mandalorian Edition karakteriše pažnja posvećena detaljima koje će svi obožavaoci i vozači ceniti, kao što su boja inspirisana Beskarom oklopom, fantastični tkani i kožni akcenti, značka za glavu Klana Mudhorn, „OVO JE PUT“ u Mando'i utisnuta na zadnjoj strani sedla, pa čak i reflektujući elementi inspirisani Darksaberom.
Maloprodaja po ceni od 1200,00 USD, ovaj bicikl, koji dolazi sa kolekcionarskim pakovanjem i ličnom značkom za glavu Clan Mudhorn, dostupan je za kupovinu isključivo na mandalorian.gtbicicles.com počevši od 4. maja u 9:00 PST.