Totalbike bicikle i delovi za bicikle

KONA DREAM BUILDS: Izvršni direktor fabrike bicikle KONA je dizajnirao Humuhumu ediciju

Kada kažemo da je naš novi izvršni direktor Ken Meidell entuzijasta biciklizma, to kažemo znajući da njegov lični Dream Build to apsolutno dokazuje. Dobiti generalnog direktora koji je isto toliko strastven za bicikle kao i mi, skoro je retkost kao poklon od titanijumskog Humuhumu okvira. Malo ko ih vidi, a malo ih pravi, ovaj bicikl je sveti gral putnika na posao i ima takav kult. Odnosno, ako znate da postoji.

Jedna stvar koja nije samo narodno predanje Kone (iako izgleda previše dobro da bi bila istinita) je lista za ovu lepotu. Hajde da duboko zaronimo u to koje komponente su vredne instaliranja na ovaj prelepi sirovi okvir. Nema sumnje da će svaki komad pomoći Kenu da se efikasnije progura kroz svoj rodni grad Bejnbridž.

 

HumuHumu je nastao od našeg osoblja entuzijasta za pivo, nazvanog „barski bicikl“. Predstavljen 1992. godine, Humu je stilizovan prema nekim od prvih brdskih bicikala, kao što su Trailmaster i Pro-Cruiser. Svi ovi bicikli imali su okvir sa dvostrukom gornjom cevčicom i upravljač inspirisan motociklom. Ovo je vaš put svuda, svaki dan znači za kucanje.

Najnovija inkarnacija kombinuje retro stil i Koninu originalnu P2 viljušku sa modernim karakteristikama, kao što su klizna klizanja, disk kočnice i točkovi od 29 inča. Cool kao i uvek.

Pronaći ćete Volf Tooth 18t slobodni točak pozadi koji čini da te VTB čvorišta rade!

Pronaći ćete KMC lanac koji drži točkove da se okreću zajedno sa lančanikom Volf Tooth 30t i zadivljujućim Cane Creek Titanium eeVings radilicama.