Totalbike bicikle i delovi za bicikle

Schindelhauer je osvojio "Zlato" na German Design Avards 2022

Nemačke nagrade za dizajn dodelio je Nemački savet za dizajn po deseti put. Međunarodno priznate nagrade dodeljuju se kompanijama čiji se pionirski proizvodi i projekti ističu u kategorijama „Odličan dizajn proizvoda“, „Odličan dizajn komunikacija“ i „Odlična arhitektura“.
Odličan dizajn proizvoda
Schindelhauer je nagrađen „Zlatom“ za odličan dizajn proizvoda u kategoriji bicikala i e-bicikla za „Artura i Antoniju“. Dizajnirani za upotrebu u modernom urbanom svakodnevnom životu, e-bicikli oličavaju karakterističan Schindelhauer dizajn. Moderne tehnologije kao što su kaiš od karbonskih vlakana, električni motor, menjač visokih performansi i nemački sistem osvetljenja usklađen sa StVZO stvaraju simbiozu progresivnosti i klasičnog, bezvremenskog dizajna.
„Svedeno na maksimum: superlaki e-bicikli „Artur i Antonija“ savršeno oličavaju novu eru urbane mobilnosti. Dizajnirani za izdržljivost i slobodu od održavanja, jasni, aerodinamični oblici čine osnovu za besprekornu integraciju svih komponenti koje su usklađene sa ljubavlju. Izuzetno estetska izvedba koja impresionira materijalom, formom i završnom obradom i pruža još jedan dobar razlog za prelazak sa korišćenja automobila“, obrazloženje žirija za dodelu najvišeg priznanja.
 

Nemačke nagrade za dizajn su najveće nagrade Nemačkog saveta za dizajn i među najpriznatijim međunarodnim nagradama za dizajn. Već deset godina Nemački savet za dizajn odaje priznanje pionirskim dizajnerima i njihovom radu ovom željenom nagradom. Prijave ocenjuje međunarodni žiri sastavljen od vodećih stručnjaka iz svih disciplina dizajna. Njihovo mišljenje je neprocenjivo – svako čiji proizvod/projekat impresionira ovaj žiri pokazao je visok nivo kompetencije u inovacijama dizajna i oštar fokus na zahteve sopstvenih kupaca i tržišta. Ukratko, ko god pobedi ovde je jedan od najboljih. Nagrada – bilo da je „Specijalno pominjanje“, „Pobednik“ ili čak „Zlato“ – čini rad globalno vidljivim i otvara vrednu mrežu sa međunarodnim dosegom kompanijama i dizajnerima.
Nemački savet za dizajn je zvanični partner inicijative Novi evropski Bauhaus.
Novi evropski Bauhaus je jedinstvena inicijativa EU za održivu, estetsku i inkluzivnu budućnost. Smeštena na raskrsnici umetnosti, kulture, nauke i tehnologije, inicijativa ima za cilj da istraži načine za oblikovanje našeg budućeg životnog okruženja koji će omogućiti Evropi da postigne klimatsku neutralnost do 2050. godine u okviru Evropskog zelenog dogovora. To čini vezu između Evropskog zelenog dogovora i naših životnih prostora. To je poziv svim Evropljanima da zajedno razviju i realizuju ideje za održivu i inkluzivnu, estetski, intelektualno i emocionalno privlačnu budućnost.
https://www.schindelhauerbikes.com/en/Schindelhauer-wins-Gold-at-German-...