Totalbike bicikle i delovi za bicikle

studiopresent blog

Osvoji step aerobik podlogu

Step aerobik nastao je 1989. kao plod saradnje Džina Milera i kompanije Reebok. Predstavlja aerobnu vrstu aktivnosti koja se izvodi na posebnoj dizajniranoj platformi koju zovemo steper. Steper je prilagodljive visine od 15 do 25cm. Menjajući visinu stepera smanjujemo ili povećavamo intenzitet treninga. Vežbe su ritmične i praćene su muzikom a sastoje se od različitih penjanja, silaženja, obilaženja i prelaženja preko platforme stepera.

 

Izvlačenje nagradne igre - Deli, odaberi, osvoji!

Dragi prijatelji,

Zahvaljujemo se svima na lepoj igri koja se održavala na našoj Facebook stranici. Glavna nagrada je, kao što smo obećali - bicikl, a koji model, to ste birali sami u zavisnosti od toga da li ste želeli muški ili ženski bicikl.

Pored glavne nagrade izvučeno je još 5 utešnih nagrada - komplet svetla za bicikl.

10 saveta za bezbedniju vožnju bicikla u gradu

1. Budite pozitivni i opušteni! Tokom vožnje će vas bezbroj puta iznervirati neobazrivi pešaci, nervozni vozači, pa čak i drugi biciklisti. Trudite se da izbegnete neprijatne situacije, a gunđanja i psovke ignorišite. Udahnite duboko i nastavite vožnju. Nervoza će vas učiniti manje skoncentrisanim na put i saobraćaj i može samo ugroziti Vašu bezbednost.
 
 

Stranice

Subscribe to RSS - studiopresent blog